Adam Lambert a Warnerhez szerződött, hamarosan jön a lemez is

Adam Lambert a Warnerhez szerződött, hamarosan jön a lemez is

A 2009-es American Idol egyik nagy hősét, Adam Lam...

A 2009-es American Idol egyik nagy hősét, Adam Lambertet már mindenki ismeri, hiszen „Wathaya Want From Me” és „If I Had You” című slágerei a világ minden szegletébe eljutottak. Az énekes pedig azóta is extrém jelenségként tündököl a popzene színterén.
Most azonban teljesen új vizekre evezett és sorsfordító döntéseket hozott. Az új éra első állomása egy komplett arénaturné a Queennel! Igen, jól olvastátok, Brian May és társai huszonnégy évvel Freddie Mercury halála után úgy érezték, egy olyan hangot sodort eléjük a szél, amit nem engedhetnek el. 2015. január elsején (pontosabban az újév első pillanatában) jelentették be a kollaborációt a BBC-n, mellyel gyakorlatilag megfagyasztották az internetet Angliában a következő napokban.

Következő nagy lépésként pedig Lambert szakított korábbi kiadójával, az RCA-val, kreatív összeférhetetlenségre hivatkozva. A Warner Bros. egy másodpercet sem tétovázott, azonnal lecsapott a hihetetlen tehetségre, így a harminckét éves énekes harmadik albuma már nálunk jelenik meg.

Egyelőre még nem sokat árult el róla, de annyit már bizonyosan tudunk, hogy a nyáron megjelenő lemezzel egy új fejezet nyílik az énekes életében, hiszen a szövegek és a zenei hangzás is teljesen más lesz, mint az eddigi dalokban megszokott stílusa. A producerek a legprofibb svéd slágergyárosok, Max Martin és Shellback. Néhány éve, a fent említett két nagy durranás kapcsán már dolgozott együtt ez a trió, most pedig ismét felveszik a fonalat és igen komoly eredményre számíthatunk. Az első single-t áprilisra ígérte a művész, közben pedig folyamatosan turnézik tovább gyerekkora egyik legnagyobb legendájával, a Queennel.