Demonlord - Klippremier, jubileumi koncert

Demonlord - Klippremier, jubileumi koncert

"Elkészült egy új Demonlord klip, hogy erre az ős...

"Elkészült egy új Demonlord klip, hogy erre az őszre se maradjon senki nélkülünk!
A tavaly megjelent "Only The Dead Are Safe" album egyik rakenrollosabb nótáját, a Don't Care című "magnum opus"-t vittük filmre. A sztori ott kezdődött, hogy egyik jó barátunk Tóth Attila keresett meg bennünket az ötlettel, hogy erre a nótára kéne forgatni valamit. Sőt, igazából letámadott minket egy készre megrajzolt storyboarddal, mi meg rábólintottunk. Annyit tudni kell, hogy ő - amellett, hogy minden nagyobb koncerten ott eszi a fene - illuzionistaként is működik Midnight LeRoy néven. És persze szerepelni is szeretett volna, szóval simán beleírta magát a történetbe.. :)
A dal alapvetően arról szól, hogy "nem érdekel, ha lelépsz valaki mással, ha lecserélsz egy gazdagabb pasasra, mert úgyis csak ideiglenes file voltál az életemben". A klip ezt egy kicsit továbbviszi, miszerint is a zkr tagjai anno mind ugyanazzal a nővel jártak, és most hirtelen összehozza őket a sors - mindannyiukat. Persze már egy vastagbukszájú új fazon is van a képben, így az összetört szívű rockerek bosszút esküsznek a csalfa nő ellen, és felbérelnek egy... bűvészt.. :))) Akinek egybknt csinos asszisztensei is vannak.
Hogy mi lesz a büntetés, nah ezért már végig kell nézni/hallgatni eme - már megszületésének pillanatában is filmtörténeti klasszikussá avanzsált - művet. Lebegtetés, lányok szétdarabolása azért alapból kell ..
Az operatőri munkát most Farkas Levente, a rendezést/vágást pedig ismét Faragó Péter végezte. Nagy köszönet nekik, meg minden ismerősnek, barátnak, aki eljött segíteni, szerepelni, statisztálni!
Jövő tavasszal aztán új Demonlord lemez is lesz, de addig még megünnepeljük a banda fennállásának 15. évfordulóját: jan. 4-én a Club 202-ben csapunk egy nagy jubileumi bulit/pótszilvesztert, ahol igen vastag műsort hallhat majd a nagyérdemű. Lesznek meglepetésvendégek is, és egy vendégzenekar: a Noa Rock, akik rövidesen befejezik első nagylemezüket." - Demonlord