Prince két új lemezzel jelentkezik ősszel

Prince két új lemezzel jelentkezik ősszel

Az élő legenda két vadonatúj anyagot hoz ősszel: A...

Az élő legenda két vadonatúj anyagot hoz ősszel: Art Official Age címmel jön szólólemeze; új zenekarával, a 3RDEYEGIRL-lel pedig érkezik a Plectrumelectrum!

2014 eddig igen termékeny év volt a hétszeres Grammy-díjas zenésznek: végigturnézta Európát a 3RDEYEGIRL-lel, visszavette saját korábbi zenéinek jogait, főfellépőként adott koncertet július 4-én az Essence Festival-on New Orleans-ban, és még arra is maradt ideje, hogy a népszerű vígjátéksorozatban, a New Girlben is vendégszerepeljen egy epizód és egy közös dal erejéig Zooey Deschanellel. Így, ha már lendületben van a művész, folytatja a meglepetések sorát a két szenzációs megjelenéssel, hogy elbűvölje régi rajongóit és még újabbakat toborozzon melléjük.

Az által, hogy egy napon jelenik meg az év legjobban várt két albuma, a rajongóknak alkalma nyílik, hogy Prince különböző oldalait egyszerre ismerhessék meg, mivel az Art Official Age és a Plectrumelectrum igen eltérő élményt nyújt.

Az Art Official Age egy klasszikus Prince-album, melyet ő maga írt, producerelt és játszott fel Joshua Welton közreműködésével. Zeneileg a soul, az R&B és a funk kortárs ötvözete, a melódiák elsöprőek, mint mindig, Prince hangja pedig gazdag, jól kiemelve a csábító szövegeket.

E mellett Plectrumelectrum egy zenekari lemez, melyet a 3RDEYEGIRL-lel közös turnén vettek fel. A legtöbb szerzemény élőben, a Hit & Run turnén került rögzítésre az Egyesült Királyságban az év elején. A végeredmény pedig egy felvillanyozó funk-rock állásfoglalásként manifesztálódott.
A csapat tagjai: Prince, Donna Grantis (gitár), Hannah Ford Welton (dob) és Ida Nielsen (basszusgitár).

A lemezmegjelenést különleges események kísérik majd, de ezekről egyelőre még nem rántjuk le a leplet.
Hamarosan többet is megtudhattok a két izgalmas megjelenésről!


Addig is már előrendelhető mindkettő: http://store.artofficialage.com/


/Magneoton/Warner Music//