​​Húzós éjszakák és vad fesztiválmenetek - Új KIES klip!

​​Húzós éjszakák és vad fesztiválmenetek - Új KIES klip!

Közös piercing-és tetoválás készítés, bokorba ugrálás és busz tetején éneklés - a kecskeméti-és budapesti illetőségű KIES zenekar életében tényleg nem ritkák a Húzós éjszakák! A 2015-ben alakult punk/rock/grunge bandának volt miről sztoriznija legújabb, az idei fesztiválszezont feldolgozó videóklipjükben, melyet augusztusi turnéjuk alatt rögzítettek.
 
 
“Ennek a tracknek az alapötlete Milán fejéből pattant ki. Ezt foltozgattuk, csinosítgattuk közösen Matyi stúdiójában (Grenma Studio) míg el nem nyerte a végleges formáját. Ez nem olyan dal, amin sokat vitatkoztunk vagy hónapokig ültünk. Nem akar többet mutatni annál mint ami. Ilyen, amikor a zenekar meztelen!” - Szűcs Ádám
 
Bár a Kiss Milán (ének, gitár), Szűcs Ádám (basszusgitár, vokál), Kaldenekker Ferenc (gitár) és Botlik Mátyás (dobok)-alkotta zenekar már korántsem vadul olyannyira, mint a banda korai időszakában, Peter John Kiss operatőr-rendezőnek bőven akadt nyersanyaga a bulihangulat feldolgozására. A kisfilm a roadmovie jellege mellett betekintést nyújt egy igazi KIES-koncert élményébe, és abba is, mivel töltik a srácok az idejüket, amikor éppen nem turnébuszban ülnek vagy a színpadon zúznak.
 
 
“Évek óta járok Erdélybe hangosítani egy zenekarral, és valahogy hagyománnyá vált, hogy hazafelé megállunk kerti törpét venni. Ez a Covid miatt az elmúlt két évben kimaradt, és már ideje volt új barátot szerezni az itthoni törpéknek, találtam is egy nagyon aranyosat, Répának nevezték el a gyerekeim. A klipben feltűnik a “bokorugrás” sportág is, amit a srácok mutattak be nekem ezen a bizonyos székelyudvarhelyi éjszakán. Sokat kell még tanulnom tőlük.” - Botlik Mátyás
 
A Húzós éjszakák című dal a KIES nyári, Balaton című háromszámos feldolgozás EP-jét követte, de a banda az ősszel sem fog pihenni: hamarosan még két új dallal is jelentkeznek, és belevágnak év végi turnéjukba is. Jó hír a rajongóknak: 2023 elejére várható az új nagylemez is, így bőven van mire várakozni!