“Miénk az ország! Miénk a hatalom! Miénk a dicsőség! Mindörökké! Áh, nem...”

“Miénk az ország! Miénk a hatalom! Miénk a dicsőség! Mindörökké! Áh, nem...”

Megjelent a Down for Whatever második, saját, magyar nyelvű dala és a hozzá forgatott videóklip "Művilág” címmel.

"2018-ra odáig jutottunk, hogy a személyes beszélgetéseink nagy része az interneten keresztül történik.
 
A természetes szépséget és az igazi értékeket felváltották a mérgező, cukormázzal leöntött, hamis, a média által előírt szépségideálok.
 
Az igazi tehetséget és szorgalmat legyőzték azok a délibáb hősök, akiket a kereskedelmi televíziók és – rádiók könnyen tudnak befolyásolni, nem kérdeznek vissza és parancsszóra ugranak a képernyőkre.
 
Mindannyian hibásak vagyunk, hogy nap, mint nap hagyjuk magunkat befolyásolni. 
 
A mi generációnk dolga megállítani ezt a mókuskereket, és visszatérni egymáshoz, a valóságos, és az őszinte kapcsolatokhoz.
 
Addig, amíg a mobiltelefonunk az utolsó dolog, amit elalvás előtt a kezünkben tartunk, és a legelső, amire ébredés után ránézünk, addig pörögni fog ez a mókuskerék.” - olvasható a zenekar facebook oldalán.
 
 
Diószegi Kiki, a zenekar énekese a következőket mondta el a dalról:
 
"Ugyanúgy hibás vagyok, és jól látom magamat a sorok mögött. Sokszor egy lezárt műanyag kockában érzem magam, ami az erdő közepén áll és csodálkozom, hogy nem érzem a fenyők illatát. 
Istenként járkálunk egy istentelen művilágban. Erről szól a dal.”
 
Nagy a nyüzsgés a zenekar körül, ugyanis a Down for Whatever október 2-án indul első nemzetközi turnéjára és két hét alatt 9 állomáson fog játszani a prágai “Fall From Everest” zenekarral.
 
A “Művilág”-ot pedig élőben először október 13-án a BARBA NEGRA-ban fogja hallani a budapesti közönség, ahol a Down for Whatever az AWS vendégeként fog színpadra lépni. A koncert már teltházas, de érdemes követni a zenekar facebook oldalát, ugyanis a napokban elhintették, hogy a koncert előtt egy páros belépőt fognak kisorsolni.