★ ITT A ROCKSTAR MAGAZIN LEGFRISSEBB SZÁMA!

★ ITT A ROCKSTAR MAGAZIN LEGFRISSEBB SZÁMA!

X. ÉVF. 07. SZÁM ★ 04/10 - 04/24

Itt a friss ROCKSTAR, címlapon a 15 éves Ocho Macho! A zenekar énekesével, Kirchknopf Gergővel interjúztunk a május 12-i jubileumi buli kapcsán (helyszín a Barba Negra Track), de szóba került a lemezkészítés, Manu Chao és a politikai szerepvállalás is. Dönts, olvass!
 
Dános Tamás neve sok helyről ismerősen csenghet a gasztronómia kedvelőinek: szerepelt a Konyhafőnök első évadában, saját műsora volt a Paprika TV-n, pár hónapja pedig megnyitotta első saját éttermét, a Balcsi Bisztrót Tihanyban. Kíváncsiak voltunk, honnan indult és hogy látja a hazai gasztrohelyzetet.
 
A Budapest Butik főszereplője ezúttal az Open Showroom, az igényes, fiatal tervezők munkáinak szelekciója; kiállítótér és interkatív közösség egyben. Az Open Showroom állandó tagját, a Lucidité és a Ginger Brownie tervezőjét, Beke Lucát kérdeztük.
 
#Kedvenc-rovatunk alanya Pócsi István (az F.O.T.B. zenekar tagja és a Barba Negra programszervezője), akivel ősszel ott fejeztük be, hogy folytak a munkálatok a stúdióban egy olyan lemezen (Hét Jel), amelyen közel 30 ismert zenész működött közre. Hét jel és pár kérdés.
 
Természetesen nem maradhatnak ki az elkövetkezendő 2 hét legérdekesebb és legizgalmasabb koncertjei, kiállításai, gasztronómiai eseményei, előadásai; valamint a fillm-, könyv- és lemezajánlók sem. Érdemes tehát lapozgatni!
 
Keresd a legfrissebb Rockstar Magazint a 650 budapesti lelőhely egyikén vagy lapozd online a www.rockstar.hu-n: https://www.rockstar.hu/magazin/rckstr-magazin-x-evf-07-szam
 
 
RCKSTR MAGAZIN - Kéthetente megjelenő ingyenes magazin www.rockstar.hu
 
 
And we ♥ to be followed at ROCKSTAR BACKSTAGE: www.instagram.com/rockstarmagazin