A fürdőbombák világnapját és a világ első digitális fürdőbombáját ünnepeljük a Lush-sal!

A fürdőbombák világnapját és a világ első digitális fürdőbombáját ünnepeljük a Lush-sal!

Tudtad, hogy a Lush társalapítója és termékfeltalálója, Mo Constantine 1989-ben találta fel a fürdőbombát? És hogy 1990. április 27-én kaptuk meg a termék szabadalmát?
Éppen ezért ezt a jeles dátumot minden évben április 27-én ünnepeljük, mégpedig a fürdőbomba világnappal!
 
Miért ünnepli a Lush a fürdőbombák világnapját?
A Lush a fürdőbombák szabadalmát 1990. április 27-én nyerte el, nem sokkal azután, hogy Mo Constantine, a cég egyik alapítója és feltalálója 1989-ben a kerti kisházában elkészítette a világ első fürdőbombáját. És bár a Lush fürdőbombák szabadalma már lejárt, a forró, színpompás fürdők öröme megmaradt - és népszerűbb, mint valaha. Legyen szó a színekről, az illatokról, a #bathart -ról vagy az ellazító élményekről, ez az ikonikus Lush-találmány rátalált saját identitására, és mára a korszellem fontos részévé vált.
 
A fürdőbomba története
 
 
1989-et írunk. Dél-Angliában a Lush termékfeltalálója és társalapítója Mo Constantine, új formulákkal, színekkel és formákkal kísérletezik ötlete megvalósításához. A fájdalomcsillapító pezsgőtabletták mintájára citromsavat, nátrium-hidrogénkarbonátot és illóolajok keverékét préseli össze, hogy létrehozzon egy olyan terméket, amely örökre megváltoztatja a fürdőzés világát: a világ első fürdőbombáját.
 
Csobbanj egyet a közönségkedvenc fürdőbombákkal!
 
 
A Lush bemutatta a világ első digitális fürdőbombáját!*
 
Idén márciusban a Lush Cosmetics a texasi Austinban megrendezett SXSW fesztiválon mutatta be a világ első Bath Botját, azaz digitális fürdőbombáját, valamint a hozzá kapcsolódó új alkalmazást.
 
 
A világ első digitális fürdőbombája egy játékos, kreatív és úttörő találmány, mely a modern technológia segítségével teszi hatékonyabbá a hétköznapi rutint. Ha a digitális fürdőbombát Bluetooth-on keresztül párosítjuk a Lush Bathe alkalmazással, az applikáció felületén pedig kiválasztjuk a Lush bármely friss, kézzel készült fürdőbombáját, egy személyre szabott, minden érzékszervekre ható élményben lehet részünk.
 
"A Lush-nál hiszünk a magával ragadó, kézzel készült termékekben; ezt a hitünket tükrözi első műszaki termékünk, a Bath Bot is. A Bath Bot és a Lush App célja, hogy jó célokra használjuk a technológiát – egyedi, érzékszervi élmények megteremtésére. Sok más mesterséges bot manipulatív vagy frusztráló, a Lush Bath Botja viszont szerethető és őszinte." - Jack Constantine, a Lush Digital vezetője
 
*A digitális fürdőbomba egyenlőre kizárólag a bathbot.lush.com oldalon érhető el előrendelésre, az üzletekben és más országokban még nem található meg! További infók hamarosan!