A Hajógyár koncertfilmet és BTS videót készített Azahriah arénakoncertjéről

A Hajógyár koncertfilmet és BTS videót készített Azahriah arénakoncertjéről

2023. március 10-én adott telt házas koncertet Azahriah a Papp László Budapest Sportarénéban. A nagyszabású eseményről koncertfilm és egy "behind the scenes", azaz kulisszák mögötti videót is készített a Hajógyár, amely április 1-jén jelenik meg a multimédiás platform YouTube-csatornáján. 
 
A mindössze 21 éves előadó bár YouTube-csatornájával vált népszerűvé és zenéléssel csak később kezdett el foglalkozni, hihetetlen gyorsasággal robbant be a köztudatba énekesként is: arénás koncertje már hónapokkal előre telt házas volt, a legnagyobb rajongók pedig már reggel 8 óra óta gyülekeztek a stadion előtt az első sorba kerülés reményében.
 
 
A Hajógyár 43 fős stábja, 21 kamerával forgatott az eseményen, és az azt megelőző készülődésen is. A teljes, másfél órás koncertfilm mellett egy személyes, bensőséges behind the scenes videó is készült a fiatal énekessel, amelyben beszámol belső lelki vívódásairól. Beszél többek között arról, hogy hogyan tud, hogyan lehet egyáltalán felkészülni egy ilyen nagyszabású fellépésre; és mekkora nyomás, illetve teljesítésvágy van rajta az ekkora események előtt.
 
 
“Ami a legeslegjobb lenne és a legnagyobb cél is az az, hogy én is élvezzem, mert ez eddig a 140 buliból, amit nyomtunk 2-3-szor volt csak ilyen; az első ilyen a második Budapest Park volt” - mondja el az interjúban Azahriah.
 
 
Az interjú mellett az énekes körbevezeti a nézőket a backstage-ben, akik betekinthetnek a koncertet megelőző próbákba és az arénás készülődésekbe is. 
 
 
YouTube link: 
https://youtu.be/5EdM6gDJ3AE