A hétvége kulcsszavai: Harley-Davidson, rockabilly, és gasztro

A hétvége kulcsszavai: Harley-Davidson, rockabilly, és gasztro

Július 3-án egész nap tesztmotorozás, zenés gasztro élmények a Bázison. A Harely-Davidson-ok mellett lesznek cseh sörök, kiváló street food, és Perfetto fagylaltok is. Az élő zenét - többek között - a Mystery Gang szolgáltatja!
 
Várják a család minden tagját! Amíg a család Harley rajongó tagja motorozik, a család többi része beülhet egy kávéra, frissítőre vagy megkóstolhatja a cseh konyha fogásait fenn az emeleten, a Jaromír Open Road Bázis étteremben, vagy annak teraszán. Perfetto fagylalttal is hűsíthetik magukat azok, akik eljönnek hozzánk szombaton. 
A Bázis sláger itala, amit még a motorra pattanók is bármikor nyugodt szívvel ihatnak: az ALKOHOLMENTES(!) Bakalár sör. Annyira jól sikerült nedű, hogy amikor megkóstolják, meglepődött arccal mindenki visszakérdez, hogy biztosan nem alkoholosat kapott?
 
16:00-kor megnyit a Bázis udvara. A bulizni vágyókat street food finomságokkal, a cseh sörök legjavával várják. 18 órakor a Lunda koncertje nyitja az estét egy könnyen befogadható pop zenekar, folk, indie, rock elemekkel keverve. Többségében magyar nyelvű, saját szerzeményekkel a repertoárban, illetve néhány feldolgozással. A zenekar tagjai a Kőbányai Zenei Stúdió diákjaiként kovácsolódtak össze.
Utánuk pedig, 19 órakor a Mystery Gang lép színpadra!
 
 
A zenekar a rockabilly nevű zenei műfajt képviseli, ami a gyönyörű ’50-es években indult, és a mai napig világszerte zenekarok játsszák, és népszerűsítik.
Egri Péter gyerekkori álmot valósítva meg hozta létre a Mystery Gang együttesét, hogy ezt a világot játssza, megidézze, először a nagy elődök majd pedig a saját dalain keresztül. Zenekarával nemzetközi népszerűségre tett szert, itthon s külföldön egyaránt sok követője akadt.
Több nemzetközi elismeréssel és több nemzetközi produkcióban való szerepléssel a háta mögött legutóbb itthon megjelent albuma is aranylemez lett. Az elmúlt évben gyermekkori álmokat valóra váltva produkciójával bekerült az Amerikában - a műfaj hazájában- jegyzett legjobb 25 nemzetközi rockabilly előadó közé!
Előadói stílusát, és autentikus szerzői, alkotói munkáját egyaránt díjazták, ezzel felírta Budapestet és Magyarországot, sőt Közép-Európát a nemzetközi rockabilly térképre.
 
Az egész napos eseményre a belépés ingyenes!