A Jónás Jelenései előrendelhető

A Jónás Jelenései előrendelhető

Kevesebb mint három hét van hátra a Quimby november 26-i Aréna-koncertjéig!

A zenekar folyamatosan próbál, hogy a 25 éves születésnapi koncerten olyat mutathassanak a rajongóknak, amit eddig még nem láttak. A próbák közben stúdióba is vonultak, és elkészítették legújabb, tizenhatodik nagylemezüket, Jónás Jelenései címmel!
 
Az új lemezen visszatértek az elszállások és a pszichadelia. A JÓNÁS JELENÉSEI nem egy laza etűd, nem akar megfelelni semmilyen konvenciónak. Erősen költői, egyéni világképekkel és saját igazságokkal, sok rejtett tartalommal. A szövegekből és a zenéből is erősen sugárzik az egyénileg átélt magánszféra problémáinak tanulsága, illetve az a határozott szándék, hogy azokat megértsük. Abban a felszínes világban, ahol egy másodpercet szentelünk egy felületnek, ez egy döbbenetesen mély tartalom. A hangzás pedig az eddigi Quimby csúcs.
 
Lemez felnőtteknek felnőttektől. A Quimby ezen érett világa, filozófiai és emocionális síkon rezeg külső és belső környezetére. Igazán fajsúlyos dalcsokor, pop? Rock? Mindegy is: vaskos!
 
Engedd át magadon!
 
A Jónás Jelenései című album november 26-án, az Aréna-koncert napján jelenik meg, amelyről néhány dal a koncerten is felcsendül majd.