A Judas Priest jubileumi turnéjával visszatér Budapestre!

A Judas Priest jubileumi turnéjával visszatér Budapestre!

Judas Priest // 2020. július 13 // Budapest Aréna

Kevés olyan heavy metál banda van, aki akkora sikereket ért el, mint a Judas Priest, a közel 50 éves
karrierje alatt. A zenekar és a tagok jelenléte és hatása időtálló.
 
Ezt bizonyítja, hogy 2006-ban VH1 Rock kitüntetést kaptak, bezsebelték a Legjobb előadásért járó Grammy-díjat 2010-ben, 2017-ben a Rock and Roll Hírességek Csarnokának tagságára is jelölték őket, a 2018-as Firepower című lemezük pedig az összes addigi albumuknál sikeresebben szerepelt a slágerlistákon.
 
Megünnepelvén 50 évüket a zeneiparban, igazi nagy dobásra készül a zenekar:
2020-ban egy igazán fantasztikus 50. évfordulós turnéra indulnak.
 
A Judas Priest 1969-ben alakult az angliai Birminghamben, amelyet sokan tartanak a heavy metál bölcsőjének. Rob Halford, Glenn Tipton, K.K. Downing és Ian Hill a zenészek, akik azért folytatják a pályafutásukat, hogy megváltoztassák a heavy metál műfaját.
 
Debütálása óta a Judas Priest az egyik legnépszerűbb heavy metál bandává vált, olyan klasszikus albumokkal, mint az 1980-as British Steel, a ’82-es Screaming for Vengeance, illetve az 1990-es Painkiller. A Breaking The Law, a Living After Midnight és a You’ve Got Another Thing Coming pedig igazi rockhimnuszokká váltak.
 
2019-ben a zenekar folytatta turnéját, ami átvezet 2020-ba, amikor is a világ ünnepli ezt a figyelemre méltó banda 50 ÉVNYI HEAVY METÁLJÁT!!
 
 
Jegyek a budapesti koncertre november 12-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a
www.funcode.hu oldalakon keresztül.
 

Helyszín