„Ha őszinte akarok lenni, nem tudjuk, hogy ez hogyan fog elsülni, mert még sose csináltunk ilyet.”

„Ha őszinte akarok lenni, nem tudjuk, hogy ez hogyan fog elsülni, mert még sose csináltunk ilyet.”

A Kiscsillag rendhagyó koncertje - Lovasi András válaszol

December 30-án nagyot dob a Kiscsillag: mivel elmaradt a 15 éves bulijuk, és még az új albumuk lemezbemutatóját sem tudták megtartani, úgy döntöttek, virtuálisan hozzák össze a rajongókat. Az online elő-szilveszteri bulit a TRIP hajó fedélzetérő fogják élőben közvetíteni, HD minőségben. Ráadásul a jegyvásárlók kérhetnek előre számot a zenekartól, és élőben videokamerán is bekapcsolódhatnak a koncertbe!
 
 
Lovasi András elmondta, hogy mindenki egyedi linket kap a védett csatornához arra az email címre, amit megkapott a jegyvásárláskor. A frontember arra a kérdésre, hogy bármit eljátszanak e, amit kér a közönség, azt válaszolta:
 
„Megpróbáljuk eljátszani. Tulajdonképpen bármit, amit kérnek. Ha nem közvetlen a koncert alatt, a DJ szettben biztosan, amit én és a Lecsó biztosítunk. December 20-ig fogadjuk a kéréseket e-mailen.”
 
Ezenfelül a résztvevőknek chatelni is lesz lehetőségük egymással. Szóval szigorúan csak azokat a dalokat játsszák, amit kérnek az emberek. 
 
 
Megkérdeztük, hogy hogyan lehet bulihangulatot teremteni egy viszonylag üres teremben, képpel a kamerának?
 
„Szerintem ebben segíthet az, ha a nézőket betudjuk úgy vonni a koncertbe, hogy mi is lássuk őket, akár videó, akár chatablak formájában. Így bízunk abban, hogy nem fogjuk teljesen egyedül érezni magunkat. Ha őszinte akarok lenni, nem tudjuk, hogy ez hogyan fog elsülni, mert még sose csináltunk ilyet.” – mesélte Lovasi András.
 
Kíváncsiak voltunk, lesznek e meglepetések, esetleg tombola… Az énekes ezt válaszolta:
 
„Meglepetések mindig vannak. Általában olyanok, amik minket is meglepnek. Tombolát most nem tervezünk.”
 
A buli a koncert utám sem ér véget, ugyanis DJ Lecsó és DJ Lofaszi biztosítja a nagyszerű levezető tánczenét a koncert után.
 
Az eseményre itt lehet jegyet vásárolni, felhasználói eszközönként 3000 Ft-ért.
 
Továbbá van egy támogatói jegy is, ha közvetlenül szeretnéd támogatni a zenekart. Fontos: nem a Facebookon lesz a koncert, hanem minden vásárló kap egy linket, melyen keresztül 1 db eszközön érhető el a koncert! A dalkérésről pedig e-mailben küldenek egy rövid kérdőívet.
 
Otthoni dresscode: NDK-s műfenyő, szandál, zokni. Koncert után fénydisco, DJ Lecso & DJ Lofaszi inda Haus
 
...és hogy mi volt élete legdurvább elő-szilveszteri bulija? Lovasi válaszol:
 
„Az utóbbi 10-15 évben ezen a napon eddig szinte mindig koncerteztünk. Régebben hagyomány volt az hogy karácsony után ilyen morzsa partikat tartottunk a zenekar háza táján. Ezt úgy értem, hogy a koncertre mindenki hozta a maga karácsonyi menüjét és mindenki a másikat kóstolta meg.  Nem tudom ez mennyire buli, de nekem mindenesetre emlékezetes.”