A kiütésről írt dalt Peru és Ganxsta Zolee

A kiütésről írt dalt Peru és Ganxsta Zolee

A rockénekes Peru és a gengszter rapper Ganxsta Zolee közös dalt írt amihez leforgatták a klipet is egy budapesti bokszteremben. A szerzemény témája mi más is lehetne, mint a kiütés!

A Knockout című dallal Peru kereste meg gyermekkori kedvencét, hogy írjon rá egy rap betétet. A stúdió munkálatok után elkezdték játszani a dalt a rádiók, de most közös klip is készült, amit hamarosan láthatnak majd a zene rajongók. 
 
Zoleen nőttem fel és amikor meghallottam, hogy egyik zaklatóját kiütötte és ugye bokszban is van KO-s győzelme így nem volt kérdés bennem, hogy jól döntöttem, amikor őt kerestem meg ezzel a dallal. Tempós a dal, a klip pedig igazi bunyós hangulatokat idéz. Remélem sokaknak jó kis motívációs zene lesz.  – mondta Peru a klipforgatást követően, aki megjegyezte nagyon boldog, hogy két szerelmét a boxot és a rock zenét meg tudta jeleníteni élete első videoklipjében. 
 
Nem tudjuk, hogy van-e még két ilyen rock zenész, akinek ennyi köze van a bunyóhoz, hiszen Zolee meccse mellett Perutek János három profi boksz győzelmen van túl, amiből egyet ő is KO-val nyert meg, igaz ő hivatalos profi boxmérkőzéseken tette mindezt cirkálósúlyban. A klip csütörtökön először a Petőfi TV-ben volt látható először azonban most már a nyilvános videómegosztón és a különböző zenei csatornákon is látható és hallható lesz a Knockout.