A metal Felsőtárkányba költözik!

A metal Felsőtárkányba költözik!

A 17. Hell Vill Fesztivál 2022 nyarán új helyszínen, a festői Felsőtárkányban, Eger szomszédságában,  egy háromnapos, két színpados esemény formájában kerül megrendezésre június 17. és 19. között. Azzal a nem titkolt céllal, hogy életre hívjon egy, a rétegstílusokra és a szubkultúrákra építő zenei fesztivált, mely tisztes utódja lehet az ország északkeleti részén egy évtizede feledésbe merült Hegyalja Fesztiválnak és Azfesztnek.
 
A rendezvény idén újabb mérföldkőhöz érkezik programjait tekintve is, hiszen a fesztivál történetében először, hazánk egyik legmarkánsabb hatású metal zenekarát, a Subscribe-ot köszöntheti headlinereként!
Ezenfelül már biztosan velünk tart a Téveszme, a Lazarvs, az Omega Diatribe, HOLI, a Satelles, a Stubborn, a The Southern Oracle, a BIPØLARIS, a Heartlapse, a BORU, a Touch és a nemecsek.
 
Március 15-tel pedig teljessé válik fellépőink listája! Óriási öröm nekünk, hogy ügyünkhöz csatlakozik a Shell Beach, a The Idoru, a Heedless Elegance, az VLKN, a Vodka for Kids, az Anchorless Bodies, a PETOFI, az As Karma Brings, az estenden, a Nagyúr, a Shapat Terror, a Berriloom and the Doom, a Hocuspony és Quixotic.
 
27 zenekar az ország minden szegletéből, két színpadon a fesztivál első két napján, és persze az after partyk sem hiányozhatnak, vasárnapra pedig akusztikus koncertekkel készülnek a szervezők. Ezenfelül zeneipari workshopokkal, kerekasztal beszélgetésekkel és interaktív programokkal is számolhat a nagyérdemű, hogy a koncertek közti üresjáratokban is legyen minőségi időtöltés.
 
Emellett a környék túrázásra is tökéletes, a pár kilométerre elterülő Eger pedig sokszínű programkínálatot tartogat. Borkedvelőknek kifejezetten ajánlott a Szépasszonyvölgy.
Igyekeznek ápolni és kihangsúlyozni a 17. Hell Villnek otthont adó Blues Hill Park környezetének természeti értékeit is. Az idei fesztivál plakátját például a helyszín szomszédságában elterülő Dínó Park ihlette, a grafikáért pedig iszonyatosan hálásak vagyunk Tóth Erikának és Sebő Krisztiánnak.
 
A fesztivál terület tömegközlekedéssel és kerékpárral is könnyedén megközelíthető, a helyszínen éjszakázóknak pedig ingyenes sátrazási lehetőséget biztosítanak.
 
Már elérhetőek három napos bérletek a Tixa.hu-n, a napi jegyeket 2022. április 10-étől lehet majd megvásárolni.