A nap, amikor meghaltam

A nap, amikor meghaltam

Itt az új Ann my Guard!

Elkészült az Ann my Guard október 11-én megjelent harmadik, MOIRA névre keresztelt nagylemezén szereplő The Day I Die című dalhoz forgatott új videoklippje!
 
 
A felvételek a hollandiai lemezbemutató turnéjukkon, illetve a budapesti lemezbemutatón készültek. A klipet csakúgy, mint az Echo című dal esetében, ezúttal is Kollár Szabolcs (Hindmost) készítette.
 
 
"Rendkívül mozgalmas őszt tudhatunk magunk mögött. A hollandiai koncertjeinken óriási volt az érdeklődés, szinte mindhárom helyet teletöltöttük, ahol játszottunk. Ezek után novemberben ismét útra keltünk, és a Dystopia zenekar társaságában egy mini lengyel és cseh turnén vettünk részt. Majd egy hihetetlenül megtisztelő felkérésnek tettünk eleget: a legendás lengyel zenekar, az Illusion előtt nyithattunk Varsó legnagyobb klubszínpadán december 2-án. Mindemellett pedig az album is egyre több elismerő kritikát söpör be főleg Hollandiából, Belgiumból és Németországból, a holland Painted Bass Records kiadónk lelkiismeretes munkájának köszönhetően. Így nem kérdés, hogy tavasszal ismét egy nagyobb szabású Európai turné keretein belül térünk vissza nyugatra, illetve északra, Lengyelországba, hiszen ott is megnyílni látszanak a kapuk előttünk. Egy percet se pihenünk, annyi minden áll szervezés alatt, na és persze rengeteg zenei újdonsággal is készülünk 2019-re."