A Nyughatatlan elhozta „Az év zenekara” díjat egy texasi versenyről

A Nyughatatlan elhozta „Az év zenekara” díjat egy texasi versenyről

A nemzetközi country találkozóra Hollandiából, Izlandról, Mexikóból és Amerikából is érkeztek fellépők.

Idén októberben Jeffersonban rendezték meg azt a country fesztivált, ahova a Nyughatatlan is meghívást kapott. A nemzetközi country találkozóra Hollandiából, Izlandról, Mexikóból és Amerikából is érkeztek fellépők. A hat fős szakmai zsűri a Nyughatatlant a „Band Of The Year” azaz az év zenekara díjjal jutalmazta.
 
 
„Nagyon örültünk a díjnak, és annak hogy meghívást kaptunk a 2021-es találkozóra is, amit egy amerikai koncertsorozattal tervezünk összekötni. A „Texas Sounds International Music Awards” zenei eseményt idén hetedik alkalommal rendezték meg. Preston Taylor, a rendezvény főszervezője elmondta, hogy a zsűri a hangzást, a megjelenést, és a műsor összeállítását díjazta. A taps alapján úgy ítéltük meg, hogy pozitív visszhangja volt a fellépésünknek, egyedül a zenekari név kiejtésével akadt némi probléma. Rengeteg tervünk van jövőre, a turné mellett szeretnénk bejárni azt a vidéket ahol a rock and roll született és ha sikerül szponzort találnunk, akkor az új lemezünket is Amerikában szeretnénk felvenni.” – mondta Kovács Kornél, a zenekar vezetője.
 
 
A Nyughatatlan 2010 óta 5 nagylemezt adott ki, eddig nyolc európai országban koncerteztek. A texasi country fesztivál honlapján a díjazottak listája is megtalálható.