A Soulharbour zenekar debütálása

A Soulharbour zenekar debütálása

A zenekar alapötlete 2017 környékére tehető, amikor Kulutácz Endre és Mede György közös dalt készítettek Endre Silent Homesból való távozása után. Egy évvel később elkészült egy újabb dal majd 2021-ig az egyéb elfoglaltságaik miatt nem folytatták közös munkát. A két személyes projekt rövid időn belül zenekarrá vált a Silent Homes és a Midnight in November volt tagjaival kiegészülve. Így alakult a Soulharbour kezdeti időszaka.
 
 
"Rettenetesen büszkén jelentjük, hogy végre megérkezett az első dalunk. 
A dal egy meglehetősen hétköznapi szenvedést jár körbe. Mindannyian több különböző személyiséggel rendelkezünk. Máshogy viselkedünk a munkahelyünkön, a barátaink között és a családunk előtt. Az elvárásoktól, a szabályoktól és a kapcsolatunk típusától függően más viselkedési normákat használunk és bizonyos személyiségjegyeinket elrejtjük, vagy adott esetben kihangsúlyozzuk őket. 
De ki vagy valójában? A rendezett irodista? A mókamester a bárban? Vagy a magányos, zárkózott srác otthon a monitor előtt? Valójában mindegyik te vagy. 
 

Bizonyos esetekben az ember túlzottan próbálkozik, hogy megfeleljen egy bizonyos közösség vagy baráti kör elvárásainak és ez képes egyfajta személyiségzavart, szorongást okozni. Olykor elbizonytalanodunk, hogy kik is vagyunk valójában. 
Soha ne szégyenkezz amiatt, aki vagy és ahelyett, hogy próbálnád magad másnak, többnek vagy jobbnak mutatni, inkább igyekezz azzá az emberré válni, aki tényleg lenni szeretnél."
 
 
 

A cikk megjelenését a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.