"A szívfestő pedig csak jött..." - Új Felleng klip a "Vászon"-hoz

Védett eredetű, minőségi, friss, lendületes pop-rock zenekar, 75% Dávid, 25% Bálint színpadra állási rátával - ez a Felleng zenekar. A 2020-ban alakult együttes már túl van egy nagylemezen és egy EP-n, és a Vászon című daluk a beharangozója következő lemezünknek. Magyar nyelvű dalaikkal céluk, hogy ne csak problémákat vessenek fel, hanem azokra megoldást találjanak, vagy elinduljanak a megfejtés felé. Korábban találkozni lehetett velük a budapesti BelFeszten, a Barba Negrában, az Alvin és a Mókusok, a Fatal Error, esetleg a Mehringer előzenekaraként is.

Új klipjük nemrég jelent meg, amiről pár szóban a zenekar nyilatkozik:

"A Vászon mindenkinél kezdetben hófehér. Minél több inger ér minket, minél több egyént ismerünk meg, annál színesebb lesz az a bizonyos kép a tőlük szerzett tapasztalattal, szokásokkal, történésekkel, választásokkal. Ahogy mi is hatással vagyunk mások életére, és mi is valamilyen formában alakítjuk mások folyton változó absztrakt mintáját, úgy festenek ők is bele a mi általunk életnek becézett képbe. A szívfestő pedig csak jött. 

A dalért nagy köszönet Botlik Mátyásnak, a klip forgatásáért a Felleng zenekarnak jár a hála, és a Felleng zenekar vágta, a főszerepért pedig a Felleng zenekar, Kecsi és Joci a dínó érdemelne minimum két Oscar-jelölést."