A tökéletes Love song egy rock ballada formájában

A tökéletes Love song egy rock ballada formájában

Második számával érkezett meg a YEWO zenekar, amihez egy egyedi "videóklipp" is társul!

Ez a videoklip inkább egy "official audio", amire jó magyar szó nincs is még.
- Részletezi a klip megálmodója, Tóth Péter. -
 
''Azt találtam ki, hogy mi lenne, ha még érdekesebbé tennénk ezt az amúgy is remek dalt, már a megjelenés napján. A hallgató/néző részese lehet annak az élménynek, amikor a zenekar először hallgatja meg saját dalát a stúdióban, véglegesre keverve, masterelve. Hónapokig csinosítgattuk közösen a Fireshapert, mire megkapta végső formáját, de miután a zenészek megtették a maguk részét, nekem a hangmérnöknek kell belőle egy mindenki számára élvezhető egészet gyúrjak.
 
A fiúktól azt kértem, hogy ne is törődjenek a kamerával, hallgassák a dalt, és hagyják szabadon az érzéseiket szárnyalni. Valójában arra számítottam, hogy lesz egy kis fejmozgatás, lábdobogás, összenézés, de ami a dal közben történt az felülmúlta a várakozásomat J. Valóban valós képet kaphat a néző a YEWO zenekar belső működéséről, és mindenféle tabu nélkül pillanthatunk be a zenekar világába.
Annyit elárulok, hogy valami picit még lángra is kap a dal közben. Szó szerint!''
 
Indulhat a klip? 
 
 
A Fire Shaper a tökéletes Love Song megírásának kísérlete. Olyan emberről szól, akinek sok barátnője volt az életében, és mindig azt mondta magának, hogy teljesen szerelmes, hogy ő az egyetlen, és bár egyetlen kapcsolat sem tökéletes, elégedett azzal, amellyel van.
 
Egészen addig a napig, amikor találkozik azzal, akivel valójában kellene lennie. Ekkor rájön, hogy létezik egy olyan személy, akit csak neki szántak, és feltétel nélküli szeretet létezik. Végül megérti, hogy nem igazán szerette korábbi partnereit, annak ellenére, hogy őszintén hitte, és az igaz szeretet csak egyszer érezhető életében, és csak az adott emberrel.
 
Ezt az érzést próbáltuk közölni a dal végén lévő boldog kavalkáddal. Az ember ezt a ritka boldogságot érzi, amikor megismerkedik azzal a személlyel, akivel boldogan tölti életét. Ez a dal természetesen sokkal pozitívabb, mint az előző, a „Pink Cage”, amely egy nagyon komoly témával foglalkozik.
 
Azt szeretnénk, hogy ez a dal reményt nyújtson mindazoknak, akik még nem találták meg az igaz szerelmet, és visszaigazolást ad azoknak, akikkel már megtörténtek.