A Will and The People igazi vidámságot hoz a Dürer Kertbe

A Will and The People igazi vidámságot hoz a Dürer Kertbe

A brit Will and The People zenéje olyan melankolikus optimizmust kínál, melyet remekül adnak át az örömteli dallamok és a lelkes gitárok, miközben élőben egy olyan maratoni kísérleti cirkusznak lehetünk szem- és fültanúi, ahol a kávéház méretű helytől, a stadionig az a cél, hogy éneklésre bírják az embereket. A Will and The People első budapesti kísérletére – háromszori halasztás után – szeptember 21-én kerül sor, a Dürer Kertben. 
 
A Will and The People William Rendle singer-songwriter produkciójából nőtte ki magát zenekarrá. Előremutató zenéjük egyfajta hibridje a rocknak, a reggae-nek, a hiphopnak, a punknak és a folknak, miközben mélyen benne van a singer-songwriter előadásokra jellemző történetmesélés. Finom zenéjükhöz képest meglepően vad életet élnek és élőben is ez az energikusság jellemző a koncertjeikre, de azt is pontosan tudják, mikor van itt az ideje, hogy tábortüzes hangulatot teremtsenek.
 
A csapat már öt nagylemezt jelez, a legutóbbi tavaly jelent meg Past the Point of No Return címen. Legnagyobb slágerük a Gigantic már túl van a 2 milliós lejátszáson. A srácok Anglia jól rejtegetett titkai, de Hollandiában, Olaszországban és Ausztráliában már masszív rajongó táborral büszkélkedhetnek, hamarosan pedig itt a lehetőség, hogy a magyar rajongók is megismerjék őket.
 
 
Találkozunk az ESEMÉNYEN szeptember 21-én!