Allstars buli a háború civil károsultjainak segítésére - 04.20-án segélykoncert a Budapest Parkban

Allstars buli a háború civil károsultjainak segítésére - 04.20-án segélykoncert a Budapest Parkban

A szezonját hivatalosan április 21-én indító Budapest Park a világ megrendítő eseményeit követve úgy döntött, rendhagyó módon egy -1. nappal toldja meg a 2022-es évadot. Április 20-án ugyanis nagyszabású, számos ismert zenészt felvonultató segélykoncerttel készülnek, amelynek teljes jegybevételét a krízishelyzetben is példamutatóan helytálló szervezeteknek ajánlják fel.
 
Ráadásul nem mindennapi élményben lesz annak része, aki jegyet vált a gigantikus segélykoncertre. Amellett, hogy jegyárával teljes egészében a Budapest Bike Maffia, a Magyar Vöröskereszt, a Migration Aid és az UNICEF Magyarország munkáját támogatja, egy igazi A-listás előadókat felvonultató, össznépi örömzenélés részese lehet. A különleges este ugyanis öt különböző zenei stíluson kalauzolja végig a nézőket a Delov Jávor vezette, több mint egy évtizede működő improvizációs közösség, a Random Trip. A Csak boldog című dalával tavaly a slágerlistákra is visszaköltözött csapat minden évben vadonatúj, grandiózus koncepcióval érkezik a Budapest Park nagyszínpadára, és ez most sincs másképp: a háború civil károsultjait támogató koncerten huszonhat zenész muzsikál nekünk három órán keresztül, a már ikonná vált előadóktól  (Dés László, Sena, Saiid) a Random bulik legforróbb nevein (Schoblocher Barbara, Vitáris Iván, Szebényi Dani) át azokig a fiatalokig, akik nevét még csak most tanulja a szélesebb közönség, de már komoly dolgokat tettek le az asztalra (Analog Balaton, 6363, Saya Noé). A koronát pedig két külföldi, a közönség számára jól ismert "Random-családtag",  az osztrák Lylit (ex-Parov Stelar) és az amerikai Big John Whitfield teszik fel az estére. 
A maratoni örömzenélés már - a Random Trip és a 7s új, közös projektjével - a Vibe Changers ‘Special’ bemelegítő szettjével indul, majd folytatódik az öt Random szettel: a rock, a hip-hop, az elektro, a soul és a nu jazz stílusok zenei világával, hogy végül egy, a Parkban már megszokott össznépi, stílus-szintetizáló fináléval vigyék a hangulatot és a katarzist a csillagos égig, a Park szezon előtti koncertjének méltó befejezéseként.  
 
Április 20-án tehát a Budapest Park és a Random Trip sztár-brigádja stílusokon és korosztályokon átívelő zenei kavalkádot ígér, mindezt pedig egy jó ügy érdekében teszik. Az adományjegy teljes bevétele ugyanis a Budapest Bike Maffia, a Magyar Vöröskereszt, a Migration Aid és az UNICEF Magyarország fáradhatatlan munkáját támogatja. A vendégek lehetőségeikhez mérten három különböző értékű küzdőteres, továbbá teraszi adományjegyet is válthatnak itt. Azok a vendégek, akik a koncerten nem tudnak részt venni, de szeretnének a négy szervezet munkájához hozzájárulni, a budapestpark.hu weboldalon néhány kattintással 999 Ft-os támogatással tudnak segíteni. Részletek: https://www.budapestpark.hu/pages/adomany
 
Teljes line-up:
- Dés László - szaxofon
- Sena (Irie Maffia) - ének
- Schoblocher Barbara (Blahalouisiana) - ének
- Vitáris Iván (Ivan & The Parazol) - ének
- Lylit (ex-Parov Stelar) - ének
- Big John Whitfield - ének
- Saiid - rap
- Szendrői Csaba (Elefánt) - ének
- Eckü (Hősök) - rap
- 6363 - rap
- Péterffy Lili - ének
- Analog Balaton
- Saya Noé - ének
- MC Kemon (Irie Maffia) - rap
- Krsa (PASO) - ének
- Pulius Tibor (Supernem) - gitár
- Szebényi Dani - billentyű
- Cséry Zoltán - billentyű
- Bata István (Veni, Kéknyúl) - basszusgitár
- Heilig Tomi (Punnany Massif) - basszusgitár
- Zahár Fanni (Soulclap) - fuvola
- Gábor Andor (Aranyakkord) - perka, ütőhangszerek
- Nagy Kristóf (7S) - gitár, basszus, loop, beatbox
- DJ Q-Cee - lemezjátszó, beatbox
- Delov Jávor - dob