Álmodozás, nyári emlékek, egy kis nosztalgia - megérkezett az STK X DCK legújabb dala!

Álmodozás, nyári emlékek, egy kis nosztalgia - megérkezett az STK X DCK legújabb dala!

Mindenkiben megvan az az érzés, hogy milyen jó lenne újra gyerekneknek lenni. Hiszen ebben a korban sokszor az a legnagyobb problémánk, hogy hova menjünk este szórakozni. 
Az új STK x DCK dal pontosan ezt az érzést próbálja megragadni. Ez a legújabb alkotás kicsit kitűnik stílusában az eddigiekhez képest, de a megszokott humoros, könnyed irányt ebben a trackben is felfedezhetjük.
A Tizenhét azért is olyan különleges, mert a srácok most egy vendégelőadóval, Hegedűs Borival, kiegészülve alkották meg ezt a számot.
 
Sitku Norbert a dalról a következőket mondta :
„Mikor elkezdtük megírni a dalt, Kacsával egyetértettünk, hogy egy női hangra szüksége van. Ekkor jutott eszünkbe Hegedűs Bori. A dal felvételét és keverését Zán Tominak (Riverside Studio) köszönhetjük!”
 
A ”Tizenhét”, maga egy kicsit melankolikus, ugyan akkor vidám hangvételű. A klip Gőz Márton segítségével készült. A videóban dominálnak a különböző hangulatképek megerősítve ezt a kis nosztalgikus témát.
 
A klipről Kacsenyák Gábor (Kacsa) mesélt:
„Napközbeni semmitevés, esti bulizás, balatoni nyári este a barátokkal. Ezt a nosztalgiát akartuk a klippel is tükrözni. Az STK x DCK eddigi dalaihoz képest merőben más ez az irány, viszont a stílusok közt való kikacsintások, a jövőben sem állnak majd távol a duótól!”
 
És íme a klip: