Annaelza egyik fő projektje egy techno dj set, Fedorával kiegészülve

Annaelza egyik fő projektje egy techno dj set, Fedorával kiegészülve

Fedora és Annaelza már el is kezdték első közös videoklipjük munkálatait

 
Garay Anna Elza zeneszerzői és produceri munkáiról az utóbbi években egyre többet lehet hallani a magyar elektronikus zenei színtéren. Bár jazz-szaxofonosként végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, ezzel párhuzamosan a hazai hip-hop és jazz szcénában kötötte zenei barátságait, 2019 már a house és a techno éve volt számára.
 
Jelenleg mint zeneszerző/ zenei producer dolgozik, ennek kapcsán ismerkedett meg Fedorával, akinek szintén komolyzenei múltja van, bár egy ideje már hazánk egyetlen női mc-jeként hallgatjuk őt különböző projektekben.
 
Annaelza egyik fő projektje egy techno dj set, Fedorával kiegészülve. Csak saját dalokat terveznek játszani, a most megjelenő DANCE! az első közös daluk, igaz, AnnaElza már készített egy remixet Fedora-Let Go c. dubstep dalából:
 
 
A dobbasszus színtéren régóta aktív Mc/énekesnő neve ismerősen csenghet a Random Trip, Pilvaker, Cloud 9+ ,vagy Belga koncertekről, de számtalan hazai és külföldi dj mellett láthattuk már őt. Chris.Su-val közös dalai nemzetközi sikereket értek el, még a legendás, angol szervezésű szardíniai Sun and Bass fesztiválon is zenéltek. Az énekesnő jelenleg új dalain dolgozik, többek között olyan közreműködőkkel, mint Dj Titusz, Saiid, Mc Kemon vagy Járai Márk, valamint Dj Squarewave-vel is készít több dalt, aki a londoni dubstep szcéna nagy alakja.
 
Fedora és Annaelza dalai single-ként jelennek meg, a teljes lemez kiadását megelőzően és már elkezdték első közös videoklipjük munkálatait is.