Anne-Marie olyan zenét hozott, amit nem győzünk elégszer meghallgatni!

Anne-Marie olyan zenét hozott, amit nem győzünk elégszer meghallgatni!

Anne-Marie nemrég jelentette be, hogy 2023. július 28-án érkezik harmadik stúdióalbuma, az ’UNHEALTHY’, most pedig újabb jó hírt hozott: elkészült azonos című kollaborációja Shania Twainnel, ami a lemez egyik legjobb dalának ígérkezik harmonikus gitártémájával és a két, különböző műfajt képviselő női ikon jellegzetes hangjával.

A nyáron debütáló lemez mélyebb betekintést enged a brit popsztár kívülről sokszor tökéletesnek látszó életébe. A számok egy olyan időszakban íródtak, amikor az énekesnő-dalszerző már készen állt arra, hogy feldolgozza múltbéli fájdalmas kapcsolatait és nyisson az új, pozitív találkozások felé. A korong végigvezeti hallgatóját ezen a folyamaton, egyfajta utazást kínál a teljes káosztól a végső megelégedettségig.

Anne-Marie-nek a mai napig hét slágere került a brit ’Top 10’ közé, két albuma a ’Top 3’-ba és zenéi 7 milliárd streamingnél tartanak világszerte. Legutóbbi nagy durranása a David Guettával és Coi Leray-el közös „Baby Don't Hurt Me” című track volt.

A vadonatúj slágergyanús felvétel, az „Unhealthy” a pop és a country műfajok tökéletes egyvelege. Az essexi énekesnő mindig is szeretett volna egy country dalt írni, és úgy érezte, hogy a harmadik korongja tökéletes alkalmat ad erre. Anne-Marie gyerekkora óta nagy rajongója a kanadai country-pop jelképnek, Shania Twain-nek, így nem is volt kérdés, hogy ezúttal őt kéri fel duettpartnernek, ezzel valóra váltva régóta dédelgetett álmát.