Áprilisban érkezik az új Slowmesh album! - Addigis itt a Madness in July klip!

Áprilisban érkezik az új Slowmesh album! - Addigis itt a Madness in July klip!

Áprilisban érkezik a fővárosi southern rockos Slowmesh új - számát tekintve már a címével is egyértelműsítő - nagylemeze. A III címre keresztelt album felvezetéseként a Madness in July dallal ismerkedhetünk meg.
 
 
A zenekar énekese, Szabó Dávid mesélt az új lemez megszületéséről, és a stúdiózásról:
“Nagyon jó érzés a harmadik lemezünket késznek tudni! Nagy menet volt! Amennyire pozitív időszak előzte meg a második albumunkat (10 állomásos európai turné a Zoli Banddel, fellépés a Black Stone Cherry előtt, illetve a Halestorm előtt a Budapest Parkban, hogy csak a nagyobb eseményeket említsem), annyira másképp indultak a harmadik lemez munkálatai. A pandémiával az egész világ kifordult az addigi helyéből, de egy valamiben mindvégig biztosak voltunk: van még mondanivalónk!
Ahogy a korábbi anyagoknál is, a legelső dalíró szeánszokat most is Gárdonyban ejtettük meg Tonyáék víkendházában. Amikor már valahogy álltak a dalok, éreztük, hogy szükségünk van ‘külső fül’-re - producernek ezúttal Takács Zoltán ‘Jappán’-t kértük fel, aki rengeteg jó ötlettel rukkolt elő, és sokszor átsegített minket a holtponton. A lemez felvételeit megelőzően egy tagcsere is lezajlott. Dénes távozása után, a basszusgitárosi poszton Paczári Viktor csatlakozott hozzánk. A stúdiózást már vele kezdtük meg 2022 nyarán a SounDay stúdióban.
A dalok végleges formájukat a már bevált Standing Waves stúdióban nyerték el, Sohajda Péter kezei közt. Az első két lemezünket is ő keverte, jól ismer minket, tudja, mit szeretnénk hallani.”
 
 
Dávid a közeljövő megmozdulásairól:
“A ‘covid-sérült’  kettes lemezünkkel ellentétben az új album dalait rendesen meg fogjuk túráztatni az országban. Egyelőre három tavaszi dátumot hoztunk nyilvánosságra, de a puskacsőben van még legalább háromszor ennyi! Igyekszünk mindenhol olyan zenekarokat választani társnak, akiknek a bulijára mi magunk is szívesen lemennénk. Nyíregyházán például a Trident és a Huntsville Holiday lesz a játszótárs, Budapesten pedig az Eilemával és az Alvával csapunk egy masszív grunge / southern rock estet!”
 
 
Koncertek:
 
 
Fotó: Bikali Sándor