Az Instantba költözik a Decapitated

Az Instantba költözik a Decapitated

A lengyel death metál mesterek, a DECAPITATED és barátaik, a kanadai deathcore csapat, a DESPISED ICON összeálltak egy európai turnéra idén ősszel. Nyaktörő szett listájukat 11 ország 22 városába viszik el. A Decapitated ráadásul új, Cancer Culture c. lemezével érkezik, az ütős páros mellé pedig csatlakozik még a Brand of Sacrifice, a Distant és a Viscera is. A november 12-i metál est az Instantba költözik.

A Decapitated csapatát és a velük érkező, brutál headline-t lassan három éve várjuk, most azonban úgy fest, megérte a várakozás és tényleg 2022 legbrutálisabb death metál estje valósul meg. Wacław "Vogg" Kiełtyka, a Decapitated gitárosa így nyilatkozott a turnéval kapcsolatban: "Bumm!!! Ez a felállás egyszerűen őrületes!!! Ez az, amire az elmúlt években vártunk. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt a legbetegebb co-headlining turnét 22 európai városba hozhatjuk el a Despised Icon, a Brand of Sacrifice, a Distant és a Viscera oldalán. Továbbra is számíthattok a 25 éves jubileumi turné setlistjére, plusz az új számokra a közelgő "Cancer Culture" albumról. A leghalálosabb szettel készülünk, amit csak el tudsz képzelni. Szerezzétek meg a jegyeiteket most, és hamarosan találkozunk, emberek! "

Az azóta megjelenet Cancer Culture album valóban a zenekar talán eddigi legbrutálisabb anyaga lett, így fogadjuk meg Vogg tanácsát és találkozzunk november 12-én az Instantban!