Az önismétlő éjszakák új himnuszát hozza a GranCanada – Nem szól másról

Az önismétlő éjszakák új himnuszát hozza a GranCanada – Nem szól másról

A GranCanada második nagylemeze februárban érkezik, aminek most beharangozójaként megérkezett az első dal, a Nem szól másról.

„A dal hangulatában azokat az ismétlődő éjszakákat próbáltuk lefesteni, amik monoton módon ugyanolyanok, de azért élvezzük őket. Tudod előre, hogy hova fog az estéd vezetni, kikkel fogsz találkozni, de mégis belemész, mert egyszerre tud különleges és biztonságosan ismerős is lenni. Valahogy mindig ugyanarról szól az éj.” - meséli a dal történetét a zenekar.

„Eredetileg ez egy nagyon gyors trekként indult, kevésbé bólogatós, sokkal inkább pörgős dalként, de valami nem volt úgy az igazi. Weil Andris, aki a teljes lemezünk produceri munkájáért felelt, eljátszatta velünk ebben a tempóban, és teljesen egyértelmű volt, hogy ebben a kicsit D’Angelot idéző világban maradunk, amit mindannyian imádunk. Sokkal több energia lett így a dalban, hiába lett a tempója majdnem lefelezve.” - így emlékszik a zenekar a dal végleges formájának kialakulására. 

A februárban megjelenő lemezt élőben március negyedikén hallhatja a közönség a Magyar Zene Háza nagytermében, ahol az est másik fellépője a Nunki Bay Starship lesz. A GranCanada vendégzenészekkel egészül ki, hogy a felvett formában mutathassák meg a teljes lemezanyagot a közönségnek.