Barbi (Blahalouisiana) mini interjú és koncert

Barbi (Blahalouisiana) mini interjú és koncert

Ma este Barbi és Jancsó akusztik az Attaboyban.

A Blahalouisiana egyre nagyobb csúcsokat dönt meg. Hogy most épp hol tart a zenekar, arról a frontasszonyt, Schoblocher Barbarát kérdeztük. 

Vége a nyárnak, elég sok helyen megfordultatok. Mi az őszi/téli koncepció? Lesz nagyobb szabású koncert, amire már készültök?
 
Ősszel meglovagoljuk a klubszezont és nagyon sok olyan vidéki városban fogunk játszani, ahol eddig még nem voltunk. Az eddigi koncertek nagyon jók voltak,mint például a múlt hétvégi miskolci és debreceni és izgatottan várjuk következőket. Leszünk újra a Quimby előzenekara amit méginkább nagyon várunk az alap koncepció pedig ugyan az mint eddig. Azon dolgozunk, hogy egyre izgalmasabb koncert programot csináljunk az új dalok beépítésével. 
 
Ha jól tudom, a nyáron elvonultatok alkotni is. Ebből lett valami kézzelfogható? Új dalok, EP, esetleg videoklip várható hamarosan?
 
Épp most studiózunk és még ősszel szeretnénk megjelenni egy új magyar dallal, amihez klip is készülni fog. Egyelőre két dalt veszünk fel, de folyamatosan dolgozunk az új ötleteken mivel tervben van egy nagylemez. 
 
Lassacskán Ti is jubiláltok. Van valamilyen álmotok azzal kapcsolatban, hogyan ünnepelnétek? Nagykoncert, vendégek stb.? 
 
Mi 2012-től számítjuk a létezésünket, szóval a jubileumi koncert még odébb van. Konkrét ötletünk még nincs, de a következő két éven belül jó lenne megtölteni egy A38 hajót mondjuk egy nagylemez bemutató koncerttel.