Bejelentették a Zandari Festa magyar fellépőit!

Bejelentették a Zandari Festa magyar fellépőit!

Megtudhatod ki képviseli Magyarországot a szeptember végi szöuli showcase fesztiválon

A Zandari Festa hétfői bejelentése alapján a Mary Popkids, a Gébert-Ulbert Project, a Fran Palermo és a Bohemian Betyars képviseli Magyarországot a szeptember végi szöuli showcase fesztiválon.
 
A bejelentés azért is bír kiemelt jelentőséggel, mert a HOTS - Hungarian Oncoming Tunes hazai zenei exportiroda több éves partneri kapcsolatának eredményeképp idén először kapott meghívást négy magyar produkció a fesztiválra. A HOTS és a Zandari Festa már három éve dolgozik szoros együttműködésben. Az idei évben a koreai-magyar demokrácia harmincadik jubileumát ünnepli,  ennek köszönhetően pedig kiemelt figyelmet kapnak a rendezvényen a magyar produkciók a Koreai Magyar Nagykövetség támogatása mellett.
 
Az ázsiai turnéja részeként Szöulba visszatérő Bohemian Betyars már másodjára lép fel a fesztiválon - az eddigi hasonlóképp duplázni csak Jónás Verának sikerült. Az, hogy egy ekkora jelentőségű, meghatározó rendezvény újra elhívja az előadókat, jól mutatja azt a pozíciót, amit az elmúlt években sikerült elérni. Az ázsiai piacon való megjelenés alapvető kiindulópontja lehet a Zandarin történő fellépés - ahogy ezt a Mongooz And The Magnet sikersztorija is példázza.
 
A Zandari Festa is a szabadjelentkezéses showcase fesztiválok közé tartozik, minden év tavaszán egy mindenki által hozzáférhető platformon lehet regisztrálni. Idén márciustól május végéig, csaknem két hónap alatt rekordszámú előadó jelentkezett a dél-koreai programra, közülük kerültek kiválasztásra a végül szeptemberben Szöulban koncertező fellépők. Európai viszonylatban Magyarországon kívül csak Angliából és Franciaországból jelennek meg a fesztiválon szervezett keretek között előadók.