Bemutatkozik az ország első startup-bulesfesztiválja: itt a Blueskohó

Bemutatkozik az ország első startup-bulesfesztiválja: itt a Blueskohó

Július harmadik hétvégéjén debütál Nagykovácsiban az ország első minibluesfesztiválja, a Blueskohó.
 
A kétnapos rendezvényen a hazai blues és rockabilly élet kiválóságai szórakoztatják a műfaj iránt érdeklődőket. A Blueskohó első napján a szájharmonika-legenda Szabó Tamás zenekara a Mojo, és a New Orleans-blues piacvezető magyar bandája, a Jambalaya látható. Őket követi a második napon a rockabilly színtérről ismerős Long Tall Sonny és a Pawnshop, a maga chicago blues-west coast western-swing-country blues izgalmas ötvözésével. A szombat estét Teddy Harpo egyszemélyes blues-showja zárja.
 
A szervezők úgy döntöttek, a kényelmes és tökéletes koncertélmény érdekében a Blueskohó fesztivál mindkét napjára csak 150-150 jegy lesz kapható. A rendezvényt a jelenlegi szabályok értelmében csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők és kiskorú hozzátartozóik látogathatják. A belépés 14 éves kor alatt ingyenes.
 
A kiváló zenék mellé a stílusos gasztronómiai élményt a fesztiválnak otthont adó Nagy Kohó biztosítja autentikus barbecue ételekkel, és speciális pulled pork szendvicsekkel  A blues hétvégére különleges New Orelans-i menü is várható!
 
További infók:
a Facebook eseményben, itt: I. Blueskohó Fesztivál - Nagykovácsi
a weben, itt: blueskoho.hu