Bemutatkozik hazánk új rock n roll bandája a Johnny Be John

Bemutatkozik hazánk új rock n roll bandája a Johnny Be John

Az igazi, kőkemény rock 'n' roll-ra mindig szükség van. Ez egy olyan zenei stílus amit nem lehet mellőzni, ha egy nívós rock fesztiválról van szó vagy csak egy igazi, komoly házibuliról. A Johnny Be John nem is szeretne több lenni, mint egy szórakoztató rock 'n' roll zenekar. A tagokat jól ismerjük már különböző bandákból, így nem csoda, ha sokan kíváncsian várják mi jó sül majd ki nyáron alakult kvartettből. 
 
Kállai János (K3, ex-Zanzibár), Szuna Péter (Firkin), Komáromszki Levente (Elysium) és Perutek János (ex-RedHeart), alias Peru már évek óta a hazai rock zenész szakma jeles képviselői. A nyár végén azonban úgy döntöttek, hogy közös zenekart alapítanak és együtt próbálják meg kiváló dalokkal és koncertekkel szórakoztatni a tisztelt nagyérdeműt. A zenekar céljai tehát egyértelműek. Szórakoztatás felsőfokon. 
 
"A zenekar totál új, de ettől még van arculata és kifejezetten markáns zene stílusa. Peruval júniusban kezdtük el az alapokat letenni. Aztán érkezett Szuna Peti a basszusgitár posztra amitől bevallom repkedtem örömömben ugyanis évek óta nagy vágyam volt vele zenélni egy ilyen zenekarban is. Mi a K3-ban együtt zenélünk. Jól ismerjük egymást, de a koncerteken majd kiderül miért vagyunk úgy oda érte. Levi pedig egy nagyon energikus dobos és egy remek fickó. Ráadásul Győrben él és úgy vállalta el a fővárosi zenekarban a posztot. Nagyon becsülendő amit tesz." - nyilatkozta a zenekar gitárosa Kállai János. 
 
 
A zenekar az idei esztendőben fog bemutatkozni a nagyközönség előtt. Elmondásuk szerint a néhány éve megjelent Boogie című lemezről is hallhatunk dalokat, ami Peru első szólólemeze volt. De természetesen az AC/DC sem áll távol hangzásban az együttestől. Ugyanakkor az energikus rock n roll-ból táplálkoznak, amibe egy Dio - Stand up and Shout simán belefér. 
 
"Kicsit vegyes a setlist, ugyanakkor nagyon szórakoztató és pörgős. Persze nem lustálkodtunk,  már született két saját dal is. Az egyik magyar a másik pedig angol nyelvű. Ezeket már az első bulikon is játszani fogjuk. Szerintem a jövő évben kialakul majd a bemutatkozó lemez anyaga is. Az biztos, hogy dalokat, klippeket amennyit csak tudunk készíteni fogunk." - fűzte hozzá gondolatait a frontember, Peru.
 
 
 
 

A cikk megjelenését a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.