Eddig be nem jelentett főzdék először a BPBW-en!

Eddig be nem jelentett főzdék először a BPBW-en!

A BPBW Budapest Beer Week 2023 május 22-től május 28-ig tart. Hétfőtől csütörtökig tele lesz a főváros sörös és szakmai eseményekkel, a BPBW 2023 fő kóstolónapjai és az ezutáni koncertek május 26-án és 27-én zajlanak a budapesti Dürer Kertben, az ingyenesen látogatható, tokenes rendszerű ráadás nap május 28-án, vasárnap kerül megrendezésre ugyanitt. Az ígért új nevek:
Popihn, Fuerst Wiacek, Sacrilége, Gamma Brewing Company, KCBC Kings County Brewers Collective, Lupum, Nerdbrewing, Prizm, Fifth Frame Brewing Co, Basqueland Brewing, Blackout Brewing, Gross Brewery, Pühaste Brewery
 
 
                 
 
A főzdék képviselői személyesen jönnek csapolni a fesztiválra, a kóstoló sessionök után a tasting jeggyel ingyenesen lehívható jegyes punk-rnr-metal koncertekkel várják az érdeklődőket az afterparty alatt, ezúttal is bővülő street food opciókkal és persze a helyszín család- és kutyabarát. 
 
 
                 
 
A terv szerint az idei évben is vagy 45 főzdét lát vendégül a BPBW a világ minden tájáról, ráadásul napi 4 sör kerül csapra korlátlan kóstolásra 14 és 20h között, vagyis a két nap alatt közel 360 különböző sör lekóstolására lesz lehetőség!
 
Az eddig bejelentett főzdék: Superstition Meadery (USA) / Balkezes (HUN) / The Veil (USA) / Dealbreaker (HUN) / Sleeping Village (NOR) / Horizont Brewing (HUN) To Øl City: To Øl + Æblerov + Læsk (DEN) / Monyo Brewing Co (HUN) / Cyclic Beer Farm (ESP) / Hop Top Brewery (HUN) / Living Häus Beer Company (USA) / Mad Scientist (HUN) / Equilibrium Brewery (USA)
 
 
2023. májusában is 4 féle jegytípussal számolhatunk: pénteki SINGLE, szombati SINGLE, dupla napos DOUBLE és egész hétvégés exkluzív IMPERIAL! A jegytípusok pontos előnyeiért irány a weboldalunk.
 
Az IMPERIAL jegytípus előnyei:
Mások számára nem elérhető, imperial-exkluzív hosszúujjú póló
Mindkét kóstolónapra belépés
Korábbi bejutás 30 perccel
Korlátlan kóstolás a harmadik ráadásnapon is
Kóstolópohár
Ingyenes afterparty mindkét este
FULL KRAFT 10% kedvezmény az egész hét során
BPBW 2023 opening party-ra korábbi belépés
BPBW 2023 expo & konferencia belépés
 
      
 
"3 Budapest Beer Week és 3 Kraft Sörfesztivál után is úgy érezzük, hogy egy rakás dolgot szeretnénk még jobban csinálni, egy rakás ötletet szeretnénk még megvalósítani, egy rakás sört és zenekart akarunk neked megmutatni és még egy rakás alkalommal szeretnénk fullba tolni veled a kraftot!"