BPM nem maradt szárazon

BPM nem maradt szárazon

Ilyen volt a WinterSUN 2018

2018-ban is megtartotta év végi fedett pályás gatheringjét a Solar United, amely a téli napfordulót hivatott megünnepelni. A nemzetközi fellépők műsorait 4 színpadon követhettük, ahol különféle ritmusok és érzések kavalkádja várt az elektronika szerelmeseire.

A nagyteremben a psytrance műfaján belül a fullontól kezdve a progressive-ig olyan előadók pakolták a talpalávalót, mint Champa (UK), Boom Shankar (DE), illetve a S.U.N. Fesztivál egyik oszlopos tagja, a sokszínűségéről híres Cheeky felelt a mély basszusokért. A középső terem a goától és a darkpsytól dübörgött, ahol többek között MIR (SRB) szettjét hallhattuk, a kisterem pedig a klasszikus techno és acid hangzás rajongóinak biztosította zenei megnyugvást. Az est talán egyik leglélekemelőbb momentuma az Insterstellar Gardenben folyó irodalmi dubtechno volt, ahol József Attila Eszmélet és a Fehérlófia mellett számos irodalmi remekmű is felcsendült különböző aláfestéssel megspékelve.

Az igényesen összeállított line-up mellett érdemes megemlíteni az egyedi dekót és vizuált is, amely idén sem hagyott kivetnivalót maga után. A bulin most is jelen volt a Psyhelp Team, akikkel majdnem minden goapartyn találkozhatunk. Az önkéntesekből álló csapat ártalomcsökkentés céljából vesznek részt az eseményeken, és tiszta vizet, vitaminokat, ropit, szőlőcukrot, adott esetben lelki támaszt kínálnak a zakatoló partyzóknak. A srácok által nyújtott szolgáltatás mindenki számára ingyenes, aki támogatná ezt a remek megmozdulást, a kihelyezett standnál lévő becsületkasszába dobhatja nekik szánt adományát. Köszönjük nekik, hogy vannak.

T A L Á L K O Z Z U N K  J Ú L I U S B A N !

Helyszín

Jegyvásárlás