Brains: Viharban születtünk

Brains: Viharban születtünk

dal- és klippremier

Új, magyar nyelvű dallal és vágatlan, egysnittes klippel jelentkezett a Brains zenekar. A rendhagyó képi világú videó forgatása nem volt mindennapos: a dalszövegben megjelenő vihart egy elhagyatott laktanya szélcsatornájában szimulálták, ami a zord januári időjárásban komoly kihívást jelentett mind a zenekarnak, mind a Miki357 rendező vezette stábnak.
 
"‘Viharban születtünk’ című új dalunk az ‘Életlen’ után a második önálló (közreműködők nélküli) magyar nyelvű szerzeményünk." - meséltek a dalról a zenekar tagjai - "Sokszor hallani negatív véleményeket a fiatal generációról, hogy az okostelefonok és a közösségi média elterjedésével túlságosan elszigetelődnek és egyre önzőbbé válnak. Mi a koncertjeinken egészen más oldalukat ismertük meg, látjuk bennük az örömöt, a lelkesedést és az összetartást. A címnek egyébként van egy másik értelme is: rengeteg fontos koncertünk volt már esőben, de a közönségünk ennek ellenére mindig legendásan tombolt velünk - ez egy kis összekacsintás a legfanatikusabbakkal!"
 
 
A dal természetesen felcsendül a zenekar soron következő, Akvárium-beli dupla koncertjén (a második napra jegyek még kaphatók.)

Helyszín