Bring Me The Horizon - Új album, bécsi koncert, utazás a Todibusszal!

Bring Me The Horizon - Új album, bécsi koncert, utazás a Todibusszal!

Szeptember 11-én megjelent a Bring Me The Horizon új, That’s The Spirit című albuma, november 5-én pedig élőben is el lehet csípni a bandát, nem is túl messze: Bécsben. A Todibusz persze ide is indít járatot.

A 2013-as Sempiternal albummal egy dallamosabb, a  korábbi zúzáshoz képest „mainstreamebb” irányba elindult sheffieldi metalcore együttes a Columbia Recordsnál jelentette meg szeptember 11-én új lemezét, a 12 dalos album a That's The Spirit névre hallgat.

A Sempiternal kiadása óta két új dalt is közzétettek Oli Sykesék, 2014 végén a Drown, nemrég pedig a Happy Song került nyilvánosságra. A bandát régóta ismerők és szeretők szerint is egyértelmű, hogy a Bring Me The Horizon az új albummal tovább folytatja a dallamosabb, populárisabb témák sorát.

A srácok rögtön ezt követően nyakába veszi a világot, hogy egy észak-amerikai turnét követően novemberben bevegye Európát. Jó hír, hogy a BMTH Bécsbe is ellátogat, ahová a Todibusz kényelmes koncertutazást szervez.Az utazással együtt ráadásul most kényelmesen a koncertbelépődet is meg tudod vásárolni! Kattints, és foglald le helyed a Bring Me The Horizon november 5-i bulijára!