CELINE DION COURAGE WORLD TOUR 2021-BEN FOLYTATÓDIK

CELINE DION COURAGE WORLD TOUR 2021-BEN FOLYTATÓDIK

AZ ELHALASZTOTT EURÓPAI KONCERTEK ÚJ DÁTUMAI!

Celine Dion ma bejelentette, hogy a „COURAGE” című világkörüli turnéját 2021-ben folytatja. A COVID 19 vírus miatt elhalasztott 2020-as európai dátumokat 2021 márciusától pótolja. Az átütemezett észak-amerikai dátumokat is hamarosan közzéteszik. Celine és a Concerts West/AEG Presents a rajongók biztonságát tartja a legfontosabbnak, ezért is halasztották jövő évre a turné folytatását.
 
A COURAGE WORLD TOUR európai koncertjei 2021. március 19-én Párizsban kezdődnek, melyet júliusig bezárólag, összesen 32 állomás követ.
 
Köztük a budapesti koncert is, amely 2021. május 11-én, a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében.
 
„Nagyon reméltem, hogy még az idén visszatérhetek a színpadra, de semmi sem fontosabb, mint az egészségünk és a biztonságunk” - mondta Celine. „A koronavírus okozta pandémia miatt az egész világ nehéz időkön ment keresztül, együttérzek mindenkivel. Tudom, hogy végül együtt túljutunk ezen a helyzeten és bepótoljuk ezt az elveszett időt is. Hiányoznak a koncertek… alig várom, hogy újra együtt énekeljünk. Vigyázzatok magatokra… hamarosan találkozunk!”
 
A 2020-as dátumokra megvásárolt jegyek érvényesek az új, 2021-es időpontokra. Így a budapesti koncert esetében is, a 2020. június 7-i koncertre megvásárolt jegyek érvényesek az új dátumra! A további és jegyekkel kapcsolatos kérdéseikkel, vagy információkért forduljanak a Broadway Jegyirodához.