Cifra Palota vagy Eastern Walking?

Cifra Palota vagy Eastern Walking?

Borkezelő a hagyományos és az experimentális hip-hop stílusait ötvözi a 'Eastern Walking' című bemutatkozó dalában.

Egy innovatív és modern előadó bukkant fel a magyar hip-hop színtéren. A sajátos stílusú feltörekvő tehetség, Borkezelő az „Eastern Walking” című dalával debütál. A track a hagyományos magyar hip-hop és a experimentális hangzások egyedi keverékével emeli ki őt a tömegből, és bizonyítja, hogy érdemes lesz rá odafigyelni.
Az „Eastern Walking” nem csak a hip-hop sokszínű világába kalauzolja a hallgatókat, hanem egyben egy nosztalgikus visszaemlékezés is egy dalra, amelyet a legtöbben gyerekkorunkból ismerünk.
 
 
A szám első felét klasszikus ritmusok és Borkezelő pimasz, komikus lírája hatja át, megragadva a hagyományos hip-hop lényegét, miközben hozzáad egy új, különleges hangzást is. Megközelítése egyszerre nosztalgikus és eredeti, ami tükrözi a műfaj gyökereihez való szoros kötődését.
A dal előrehaladtával Borkezelő váratlan fordulatot vet be. A híres „Cifra Palota” című gyerekdal meglepetésszerűen megjelenik, és egy keményebb ütemre való felvezetésként szolgál. Ez a kreatív csavar az eredeti dal szövegének parodisztikus feldolgozását is jelenti, megmutatva Borkezelő vakmerő és experimentalista arcát.
 
Borkezelő „Eastern Walking” című debütáló dala elérhető az összes főbb streaming oldalon. Ezzel a dallal egy izgalmasnak ígérkező utazás veszi kezdetét a magyar zenei élet egy új előadója számára. A hagyományos és az experimentalista stílusjegyek ötvözésével Borkezelő készen áll arra, hogy lenyűgözze a hallgatóságot és maradandó benyomást keltsen.

Fotó: Bedy Tamás