Cirkuszolj a Quimbyvel

Cirkuszolj a Quimbyvel

avagy Cirque du Quimby május 31-én a Budapest Parkban

A Quimbytől már megszokhattuk, hogy mindig valami újon törik a fejüket és örömmel ugranak fejest a társművészetekbe. Így született a Cirque du Quimby is, amellyel idén a Budapest Parkban lépnek fel május 31-én a Freak Fusion Cabaret teljes társulatával.

A Cirque du Quimby tavalyi debütálása után a Dürer Kertben most egy még nagyobb porondra költözik! A cirkusz kiszámíthatatlansága remekül rímel a Quimby folyton változó, örvénylő zenei áradatára. Mindez a dallistán is meglátszik majd, amiben az oroszlánüvöltés ereje keveredik egy kötéltáncos lebegő ügyességével. Mindezt pedig tovább fokozza a Freak Fusion Cabaret underground társulatának játéka. Senki se csodálkozzon, ha az artisták majd falra másznak, a levegőben tűnnek fel, a fénnyel zsonglőrködnek vagy éppen a tűzzel játszanak. Az izgalmas jelmezeivel is kitűnő társulat újcirkuszi jelenetekkel és sok-sok meglepetéssel készül.

A szürreális játékból a zenekar tagjai sem maradnak ki: nem kizárt, hogy dal közben a legváratlanabb helyeken bukkannak fel hangszereikkel, vagy Tibi egy égő kalapban gondoskodik a fináléról. Igazi őrületre számíthatunk!
 
A Quimby és a Freak Fusion Cabaret társulása egyébként nem teljesen újkeletű, ugyanis a csapat az Ajjajjaj klipjében is feltűnik, tavaly pedig megszületett a Cirque du Quimby, azaz a Quimby Cirkusz is. Most azonban egy sokkal nagyobb porondot mozgathatnak meg közösen, létrehozva egy őrült cirkuszi performanszba oltott koncertet.
 
A régi slágerek mellett ráadásul, ahogy az előző években is megszokhattuk a Parkban, egy szám majd a közönség kívánsága szerint kerül bele a dallistába.
 
 
Nagy Kátya
 

Helyszín