#DADPOWER

#DADPOWER

Utolsó pillanatra hagynád az ajándék beszerzését szokás szerint? Ismerős a szitu! Annyi, hogy mi már tudjuk, hogy hova vezessen utad, hogy június 16-n meglephesd a fatert Apák Napja alkalmából!
 
A friss, kézzel készült kozmetikumok világába: a Lush boltjaiba, ahol az apák és apafigurák iránt érzett szeretet és megbecsülés ragyog minden újdonságban. Engedd, hogy az Out of this World fürdőbomba elrepítsen a kozmoszba, ahol a nyugtató zöldteapor és az édes vadnarancsolaj egyesülése ápolja testet és lelket. Ez egy asztronauta alakú fürdőbomba! Hihetetlen! Te mi szerettél volna lenni gyerekként, ha felnősz?
 
Vagy válaszd a vadonatúj Super Dad fürdőbombát, mely tökéletes ajándék a kedvenc szuperhősödnek, aki - ha jól csiripelik a madarak - megalapozta a jó zenei ízlésed, így neki köszönhetjük ezt a „meet cute”-ot („tökéletes találkozás”-t) is a hasábjainkon!
 
 
Próbáld ki meg a Seaside vágható habfürdőt és a True Grit szappan csodálatos világát, vagy segíts szeretteidnek ellazulni a Dinosaur In A Crisis fürdőbombával, mely levendulaolajjal garantálja a nyugis csobbanást és nem csak krízishelyzetekre nyújt megoldást - nekünk elhiheted! A fenntartható összetevők, mint a pakisztáni rózsaabszolút, a bolgár levendulaolaj és a portugál tengeri só, gondoskodnak róla, hogy a kollekció ne csak a bőrt, hanem a környezetet is kényeztesse.
 
A kollekció különlegesen érdekes része a Blue Moon szappan, amit, ha feltöltesz napfénnyel, a Hold ragyogását hozza el egy édes, gyümölcsös illatú finomság formájában, így hasznos társad lehet egy fesztiválon is, ha nem találnád, csak a fényt kell kövesd!  A szórakoztató részért pedig a Shower With Fun gyurmaszappan felelős az újdonságok közül, ami egy formázható, színes tömb, mely samponként és szappanként is használható (nem mellékesen pedig a benne lévő bőrpuhító karragénkivonat és a taguadiópor gondoskodik a bőröd tisztaságáról és puhaságáról).
 
A teljes kollekció a lush.hu/hu weboldalon, illetve a Lush boltjaiban elérhető.
Ha pedig a Lush X Bridgerton kollekcióra vagy kiváncsi, csak kattints ide!
 
 
A cikk a Lush Hungary megbízásából jelent meg.
Fotó: Lush Hungary