Dübörög tovább a RedHeart!

Dübörög tovább a RedHeart!

Kicsi megingás után a budapesti zenekar úgy döntött folytatja tovább az elkezdett utat. Jövőre már újra színpadra állnak és kőkemény AC/DC bulikkal várják a rajongókat.

A 2011-ben indult RedHeart együttes nem éppen tribute zenekarnak indult. Első megjelenésük a „Légyszi Baby!” elég szép sikert hozott Peruéknak. Ám mégis a tribute vonalon halljuk őket mostanában leginkább. Az utóbbi hetekben még a feloszlás is felmerült bennük, ám most úgy döntöttek jövőre folytatódik a banda, ráadásul tagcserék nélkül! 
 
„Nehéz lenne néhány mondatban leríni mi is történt. Úgy döntöttünk két olyan gityóssal folytatjuk Cindel Norbi és Kapitány Berni személyében, akik sok bulin túl vannak már velünk, de egyszerre sosem játszottak a színpadon. Így gyakorlatilag tagcsere nélkül, de mégis új felállásban folytatjuk. Örülök neki, de természetesen a szóló karrierem kapcsán sok saját szerzemény is lesz. A RedHeart azonban megmarad AC/DC tribute-nek.” – nyilatkozta a zenekar vezetője és frontembere, Peru. Az énekes azt is elárulta, hogy a tematika megmarad továbbra sem a hasonmás verseny, hanem a sound lesz a mérvadó az RH bulikon, amik jövőre folytatódnak!