Dupla hatos egy hétvégén át • 12 Éves Az Instant!

Dupla hatos egy hétvégén át • 12 Éves Az Instant!

12 Éves Az Instant! / 09.17–19. / Instant-Fogas Komplexum

3 napon át élő koncertekkel és reggelig tartó bulikkal vár a budapesti belváros legnagyobb partykomplexuma az Akácfa utcában, ahol olyan előadók fogják a talpalávalót szolgáltatni, mint a Turbo, Apey Trillionja, vagy Woodstock Barbie. Természetesen számtalan DJ is gondoskodni fog a legfelsőbb hangulatról az INSTANT/FOGAS/FRAME/ROBOT/UNTERWELT/LÄRM termeinek bódult bugyraiban, hogy méltó módon ünnepelhesd meg kedvenc labirintusod egytucat jubileumát.
 
Pénteken a bulit az ötödik nagylemezével (Csillagból emberré) immáron teljes joggal hungarikummá fejlődött Turbo durrantja be magyar nyelvű transzformációs tripjével.
Szombaton a Robot falai közt pedig az ötödik születésnapját ünnepli a tavaly kislemezzel (Panellakás, kínai piac) jelentkező alter-indie Caesar's Bread, a Lidokain társaságában.
 
A záróestén pedig a Trillion fog odacsapni… ha nem hiszed, csekkold a két évvel ezelőtti „Like Water” című nagyszerű lemezüket, ami már vinyl formájában is kapható! Vendégük az eredetileg Grizzly-tagokból álló, csajénekkel operáló, dögös soulos blues-stonert nyomó Woodstock Barbie lesz, akiknek bemutatkozó kislemezük (Never Gonna Fall in Line) tavaly októberben jelent meg. A másik szülinapos banda pedig a Scarlet, ők a hetedik életévüket fogják ünnepelni, valamint velük tart még a LochNesz, szóval két koncertnyi tömör folk-punk gyönyör!
Gyerünk, menjen rád az Akácfa! Boldog szülinapot, Instant! (X)