e’en feat. BÖBE – Fallin'

e’en feat. BÖBE – Fallin'

Az e'en- t Eőry Attila (énekes/dalszerző) és AnnaElza (dalszerző/producer) páros alkotja. 
A vokális elektronikus zenét játszó duót sok éves barátság köti össze, ami a zeneiskolák padjaiban kezdődött, és 2020-ban egy közös zenei projektté nőtte ki magát. 
 
Az első, house lüktetésű daluk a "We Are Coming" januárban debütált, egy klipel karöltve, ezt követte áprilisban a melankolikusabb hangvételű "Így van jól" amely Attila életének egy nagyon nehéz időszakát mutatta be. Júliusban pedig az "I see"-vel jelentkeztek, amely egy igazi nyári bulikban játszható, szinte a disco világát idéző dal lett melyben az összefogásra és az összetartozás fontosságára hívták fel a figyelmet.
 
 
A most megjelenő "Fallin" egy közremüködés gyermeke. Szécsi Böbe és AnnaElza- aki BÖBE saját szóló projektjének is tagja- az első karantén idején kezdték el írni a dalt, amely egy szerelem elmúlásáról szól. Duett jellege révén jött az ötlet, hogy Attilával kiegészülve szólaltassák meg így már az e’en berkein és világán belül.
A Falling az egyik előfutára az e'en első lemezének, amelyre még készül közreműködés több előadóval és dallal, a munkálatok már elkezdődtek. A dj set-ének vagy pedig az élő zenekari felállással pedig reméljük hamarosan találkozhatunk élőben is.