Mi újság a BalatonParton?

Mi újság a BalatonParton?

BalatonPart, Balatonvilágos

Július első napjaiban valami olyasmi indult útjára Balatonvilágoson, amire már nagy szüksége volt nemcsak a régiónak, de a közönségnek is! A BalatonPart névre keresztelt kulturális központ azért nyitotta meg kapuit az egykori Club Aliga pártüdülő helyén, hogy egy változatos programokat kínáló helyként minden szórakozni vágyó igényeit kielégítse – legyen az helyi lakos, nyaraló vagy turista. 

 

 

Mindehhez megalkottak egy barátságos, hangulatos helyet, amit a szervezők július elejétől szeptember közepéig megtöltenek koncertekkel, filmvetítéssel, kortárs képzőművészettel, színházzal, beszélgetésekkel és családi programokkal. Így az ide látogatóknak nincs is más dolguk, mint élményekkel, vidámsággal és emlékekkel megtölteni a BalatonPartot! 

 

Egy hangulatos hely...

A kultüdülő a MOL Nagyon Balaton programsorozat szellemiségében született újjá egy olyan helyszínen, ahol nemcsak a vízpart ad különleges élményt, hanem a környező, hatalmas fák és a lélegzetelállító aligai magaspart is. Elhiszed, hogy mindez ráadásul mindössze 50 perc autóútra van Budapesttől?!

 

Számtalan program...

Az események zöme a naplemenetéhez igazodva indul, és eközben minden igényt igyekszik kielégíteni. Kezdjük a zenével! Az csak egy dolog, hogy a szervezők jófejsége nyomán a helyieket külön kikérdezték, hogy milyen programokon vennének részt szívesen. Az pedig megint egy másik dolog, hogy az ő igényeik mellett – vagy éppen azokkal összhangban – méltán népszerű magyar és nemzetközi produkciók tömkelegét sorakoztatják fel. Ott lesz például a Mind Against & Agents of Time, Reiner Zonneveld, de Krúbi, a Belga, a Carson Coma és a Punnany Massif is – csak hogy néhányat említsünk. A zene mellett nagy hangsúlyt fektetnek a művészeti projektjükre, így minden héten más kortárs képzőművész költözik a BalatonPartra, ahol a spontán alkotnak is valamit a közönség szeme láttára! 

És a többi...
Ha ezek között még nem találtad meg a hozzád szóló programot – amit kétlünk, de mégis –, hadd nyugtassunk meg: itt csak a töredékét soroltuk fel az egész nyarat átfogó szórakozásnak! Nem ejtettünk szót az összes koncertről, a GyerekPartról, az állandó bulikról, a strandolásról... A teljes élményt csak ott tudod megtapasztalni!

Fotó: BalatonPart/Facebook
 
EZ A CIKK A BUDAPEST BEAT MAGAZINBAN JELENT MEG. OLVASS MÉG: