"Egy anyagbeszerző pesti kalandját meséli el..." - Déli Shark album a horizonton

A Macskanadrág Mikije felélesztette egy régi 90-es évek végén alakult kecskeméti "vicces punk-rock" zenekarát, a Déli Sharkot. A Déli Shark célja fenntartani a manapság már kihalófélben lévő, vicceskedő, Prosectura-s, Green Day-es dallamú punk zenét. 

A zenekar újraéledés után nem sokat szöszmötölt és be is vonult a stúdióba, hogy felvegyék az új lemezt, ami április 21-én fog megjelenni a WMMD-Music terjesztésében online és CD formátumban is.

Nézzük, mit is tudunk a zenekarról:
A Déli Sharkot Miki (Macskanadrág) és Zoli (Kaukázus,Mester Tamás,Magashegyi Underground,Anez)  alapították 1995 környékén Flaisz Laci dobossal. Később csatlakozott a bandához Juhos Gergő is. Anno együtt kezdték a zenélést a Fürgerókalábak Acélos Balázsával, de hét év után abbahagyták a közös zenélést, a Déli Shark feloszlott. Dalaik a mai napig nem kerültek kiadásra. 
 
 
A napokban megjelent az első dal az érkező lemezről, amiről Miki így mesélt:
 
"Megkerestem a régi tagok közül Zozi-t, és a Macskanadrág ex-dobosát, Ármint, akikkel felvettük a "Tudja, hol szeret a cápa" albumot 2022-ben.
A dalok régi középiskolás humoros story-kat mesélnek el, ami velünk történtek. Erről a lemezről készült első videoklip, a "Laca az ámokfutó", ami egy anyagbeszerző pesti kalandját meséli el."
 
 
Ha pedig a lemez elnyeri tetszéseteket, akkor biztos fontolóra veszi a zenekar a koncertezést is! Úgyhogy, hajrá!