Egy este Terry Bozzioval

Egy este Terry Bozzioval

3500/4500

A dobos legenda egy szólófellépés keretében látogat Budapestre, a Marczibányi Téri Művelődési Központba.

„Én csak zenét akarok csinálni a dobokon."
 
Terry rengeteg szólómunkája mellett többek között olyan zenészóriásokkal játszott, mint például Frank Zappa, Jeff Beck sőt néhány éve még a metálos Korn zenekarral is kooperált. Nemrég tért haza Japán körútjáról, de nem sok pihenést enged meg magának a 64 éves zenész. Október 22-én indul európai turnéja, melyen 21 előadása lesz, Köztük november 15-én hazánkba is ellátogat, méghozzá a II. kerületi Marczibányi Téri Művelődési Központba.
 
Az este a szólódobolásról szól majd, de természetesen az improvizáció mellett karrierje néhány fontos kompozícióját is előadja. Ez nem egy workshop/tanóra, ez egy közvetlen találkozó Terry Bozzioval és a világ legnagyobb dobszerkójával. És nem is egy 2 órás, bombasztikus dobszóló, ez ZENE a dobokon, egy est Terry Bozzioval.
 
Az előadásra mindössze 100 kedvezményes jegy kapható, 50 darab a Tam-Tam dobcentrumban és 50 darab a tixa.hu felületén. Amennyiben ezek a belépők elfogynának, természetesen a teljes árú jegyet is belehet szerezni a fent említett helyeken. 
 
Facebook esemény itt.
 
 

Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ