Egy klip korlátok nélkül

Egy klip korlátok nélkül

Megjelent a Rómeó Vérzik új klipje

Az október közepén érkező, kilencedik nagylemez előfutáraként megjelent az album slágergyanús, NO FUTURE című nótájának zenés videója.
 
„Ez egy ízig-vérig Rómeó Vérzik klip lett, nagyon fontos üzenettel: hiszen az embereknek szükségük van a szabadságra, a korlátok nélküli életre. Ez a dal pedig pont erről szól.” – nyilatkozta a frontember, Kovács Koppány a vasárnapi premier kapcsán. De nem csak a nagyonis aktuális téma miatt érdekes a kisfilm: a videoban látható színpad ugyanis egy hatalmas hangár tetejére épült, nem kevesebb, mint 8 méter magasba. Az extrém helyszín okán, munkabiztonsági megfontolásból a forgatás alatti bulizásnak lőttek, a sztoriban látható iszogatás csupán színjáték a kamera kedvéért, amivel a felvidéki rock kvartett azóta is előszeretetettel poénkodik, mondván: „ilyen józanul még nem forgattunk videót..”
 
 
Persze viccelni manapság ritkán van kedve a zenekarnak, hiszen a március óta tartó vírushelyzet miatt veszélybe került a negyedszázados jubileumi turnéjuk, így az október 15-én megjelenő lemez az, ami egyelőre tartja a lelket a brigádban.
 
 
RÓMEÓ VÉRZIK: SZŰK A TÉR - LEMEZMEGJELENÉS: 2020. OKTÓBER 15.