Egy lány mellett ébredt fel a honvágy Kállay-Saunders Andrásban!

Egy lány mellett ébredt fel a honvágy Kállay-Saunders Andrásban!

„Homesick”, magyarul honvágy című, életteli dalával tért vissza Kállay-Saunders András egy gyönyörű nő oldalán! Egy ideje, a nemzetközi szinten alkotó dalszerző-előadó szerint egy embernek az az otthon, ahova a szíve kötődik, így mind a debütáló dalban mind a klipben az otthon szimbolikusan egy személyt takar a sokoldalú énekes számára. Egyszerre táncolhatjuk át az éjszakát vagy sírhatjuk tele a párnánkat az új track hallatán! 

Kállay Saunders zenéit az utóbbi két évben a világ egyre több pontján hallgatják, két dalával („OCEAN”„WHY”) Európában és a balkáni régióban is rádiós sikereket ért el, görög kiadójával (down2earth) új lemezzel is készül. A csodálatosan épülő globális hírnév mellett azonban Andris itthon is egyre aktívabb, szólóprojektje mellett idén újra alkot a fesztiválzenekar, The Middletonz együttessel, április 21-én már élőben meg is lehet őket hallgatni az ELLÁTÓHÁZ színpadán. 

A most debütáló „Homesick” Andris állandó munkatársával, a producer-dalszerzővel, anatuval és a világhírű producerrel, Dale Breckerrel közösen készült el - aki nem mellesleg Harry Styles-nak, Jack Harlow-nak vagy épp a Grammy-díjas, elektronikus duónak, a Rüfüs Du Solnak látta el mastering munkálatait. A végeredmény egy fülbemászó gitártémával átszőtt, igazi táncolós R&B felvétel lett, Andris hihetetlen egyedi vokáljával.

Rejtélyesen így mesélt Andris megszületett felvételének hátteréről:

„Az összes dal, amit írok, az velem történt, vagy első kézből vagy a közvetlen környezetemben tapasztaltam. A „Homesick” arról a lányról szól, akivel amióta nem vagyok együtt, már semmi sem ugyanolyan, mert benne találtam az otthonom. Amióta ő nincs, csak élem az életem, mosolygok kifelé, de belül szomorú vagyok, sok a kérdőjel bennem. Ott van a félelem, hogy mi van, ha úgy éli le két ember az életét, hogy habár a szívükben együtt vannak, de valójában sose lesznek egymáséi teljesen. Ez egy visszatérő témám, mert az egyik régebbi  dalom, a "JULIET"-ben is megjelent már ez az érzés, amiben két ember öregkorára észreveszi, hogy egész végig csak egymást akarta.”

A látványos videóklipben pedig a színésznő-énekesnő Kovács Gyopár testesíti meg Andris által felidézett, egykori szerelmét!