"Egy nyári estén állok a parton, szemben csillognak a fények, és minden a helyén van"

Az If Only Things Could Be A Little Different című debütáló Svnseas nagylemez 2017 őszére várható, amelyet a Summer Nights című dal vezet fel.

Az alternatív rockban utazó zenekar 2015 decemberében jelentkezett bemutatkozó dalával a Way Back When-nel, majd az ezt követő két hónapban még két dal érkezett videoklip formájában, a New Horizons és a The Pressure. A frontember az ex-Till We Drop-ból is ismerős kanadai születésű Peter John Kiss. A srácok a hazai koncertek mellett, néhány külföldi bulival is büszkélkedhetnek, itthon pedig a Silverstein és az Ataris vendégeként is láthatta őket a nagyérdemű. 
 
"Ez a dal egy olyan nosztalgikus hangulatot idéz, amit már sokszor éreztem, főleg az elmúlt pár évben. Van egy kép a fejemben, ahogy egy nyári estén állok a parton, szemben csillognak a fények és minden a helyén van. Jól érzem magam. Emellett a szöveg egy része alapján inspirálódott az album, ahogy a borítón látható utasok sodródnak az ismeretlenbe. Az audio mellé szerettünk volna valami vizuált, ezért az album borítóját, mely Barna Joci keze munkáját dícséri, egy kicsit felturbóztuk. A Summer Nights az idén ősszel megjelenő debüt albumunk előfutára, aminek megjelenését már nagyon várjuk. Az album címe az If Only Things Could Be A Little Different címet kapta és 16 vadiúj dalt fog tartalmazni." - Peter John Kiss / frontember