Egyedül, de mégsem

Egyedül, de mégsem

Fehér Holló lemezbemutató // 2020.02.28. // Mika Tivadar Mulató

Fehér Holló (22) producer, zenész, énekes, dalszerző, dalszövegíró, korábban a Flatband/The Palace tagjaként, jelenleg pedig a The Middletonz gitárosaként lehet ismert az önálló projektje mellett. Most lemezbemutató koncertjére készül 02.28. -án a  Mika Tivadar Mulatóban.
 
 
“Nagyon nehéz belekezdeni, mert nagyon sok mindenről tudnék beszélni, ami fájt vagy fáj most is. Ezek azok a dolgok, amikről interjúkban sosem kérdeznek meg. Ami rosszabb, hogy a szülők és a barátok se kérdeznek - akkor se, ha látják, hogy baj van. Talán jobb, ha nem veszik észre, mert akkor az ember nem szembesül vele, hogy nem segít neki senki... Amikor elkezdtem írni a lemezt, mélyponton voltam. 
 
Ebben benne van, hogy már nem vagyok a Palace tagja, ami minden egyes fontosabb dátumon előjön. Szülinap, Karácsony, Újév... ezek mind olyan alkalmak, amikor szembesülök vele, hogy már nincsenek ott.  Benne van, hogy egy 4 éves kapcsolatom tönkre ment, -hiába tettem bele mindent, amit tudtam-, ez tönkretette minden egyes próbálkozásom utána más lányokkal. 
 
Benne van, hogy a nevelőapám vert engem, hogy csalta anyámat. Az is benne van, hogy én léptem félre. Hiszek abban is, hogy lehet több embert szerelemmel szeretni, viszont ez felőrli az embert. 
 
Mondhatnék még sok mindent, ami a legrosszabb, hogy úgy éreztem egyedül fogok maradni... Hiába vannak mellettem barátok, hiába kapok jó visszajelzéseket, akkor is azt érzem, hogy problémám van, egy ideje depressziós vagyok,néha túlpörgök, néha elfog az üldözési mánia.
 
Egyetlen egy dolog kezdett el gyógyítani, és az az alkotás. Erről írtam a lemezt. Ezért lett a címe #egyedüldemégsem. Mióta producerként dolgozom, jó irányba tartok. Lett egy csomó munkám, elkezdtem megtalálni magam. Azt látom, hogy ez az én utam. Új barátokat találtam. Új inspirációt. Új célokat. 
 
Remélem, hogy az album segít az embereknek: nem feltétlen megoldást találni, hanem megmutatni nekik, hogy mennyire nincsenek egyedül. Ne féljünk beszélni a problémáinkról.
 
Segítsünk, és kérjünk segítséget! ''
 
Közreműködők: 
Miskovits Marci, Kállay Saunders, Mentha, Spicze Levi(HARMED), B. Nagy Réka, Bánki Beni, Varga Viktor
Feldolgozás:
Esti Kornél - Boldogság, te kurva (Készült, a zenekar engedélyével!)