Egyre jobb ez a pillanat

Egyre jobb ez a pillanat

A Teddy Queen kislemezre készül, itt az új klip!

A három gyergyószentmiklósi ambíciós srác alkotta Teddy Queen zenekar népszerűségi görbéje felfele ível. Miután sikerrel zárták a tavalyi évüket is, nagy lendülettel és – gyakorlatilag – az alkotói válság fogalmát nem ismerve, szerzik új dalaikat, és szervezik le fellépéseiket.
 
 
A zenekar így mesélt az kislemez első daláról:
 
„A lemez a "Nem szól rám senki" nevet viseli a címadó dal alapján, ami az első megjelent dal volt. Ezt a dalt úgy nevezzük, hogy egy vidám szakítós dal mivel egy szakítás inspirálta és a témailag is azt a helyzetet adja át amikor már a kapcsolat a vége fele jár és elege van az embernek a párjából. Mivel a hangvétele és refréne vidáman hangzik ezért ezt az állapotot vidámsággal ötvözi, azt az érzést keltve, hogy szakítás után szabad lehet az ember és nem szól rá senki bármit is tesz. A dalszöveget Csóka Lóránd basszusgitáros írta a zenei részt pedig közösen a zenekar alakította ki, majd Vári Gábor segített a producelésben a felvételkor. A lemez anyagát a Szegedi Miracle Sound stúdióba vettük fel és masztereltük, végig Vári Gáborral közösen dolgozva. Ez az első kislemeze a zenekarnak ami profi stúdióban készült.”
 
 
„Az első dal március 24-én debütált és egy hét alatt elérte a 10 ezres nézettséget aminek nagyon örültünk és hálásak vagyunk mindenkinek aki támogat minket.”
 
 
 
Itt pedig a friss videó!
 
A "Kicsikét" című dal egy személyről szól aki képes feledtetni minden rosszat, segít kilábalni a szürke hétköznapokból. Ölelésével biztonságot ad és melegséggel áraszt el, tehát ő a vigasz, aki fényt visz az a kilátástalan helyzetekbe.
 
 
A zenekar története 2017-ben kezdődött, Fodor László- ének, gitár, Csóka Lórándbasszusgitár és Péter Gellért- dob felállásban, azóta számos koncerten és versenyen kamatoztatják tehetségüket, például két dobogós helyezést értek el a Legszebb Erdélyi Magyar Dal versenyen. Az erdélyi fesztiválok mellett, - amelyeknek állandó vendégei - olyan neves magyarországi fesztiválokon is szórakoztathatták közönségüket, mint például az EFOTT. Koptatták már közösen a turnébusz kerekeit az Esti Kornél zenekarral, de felléptek már a Tankcsapda, vagy a Bagossy Brothers Company előzenekaraként is.
 
 
A 2018 év elején kiadott Helló című kislemezüket, két single és egy demó követte. Nem ülnek tétlenül a fiúk, ugyanis idén márciusban tervezik kiadni a második kislemezüket. „Nyugati mintát követünk, ezért nem egy nagylemezzel, hanem több kislemezzel igyekszünk a köztudatban maradni” – nyilatkozták. Állításukat megpecsételve, csomagoltak és Szeged felé vették az irányt, hogy felvegyék a Nem szól rám senki című kislemezt, ami március 24-én debütált.